Finsktalande administratörer sökes!

Finsktalande administratörer sökes!

På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en konsult för ett specifikt uppdrag eller under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom Back-Office? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Just nu söker vi dig som jobbar inom administration och kan finska, men som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Kanske arbetar du idag brett och självständigt inom back-office och önskar bli en del av ett större sammanhang på en avdelning där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper? Eller kanske är det så att du vill bredda dig och göra flera delar? Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

Notera att annonsen är en intresseanmälan till framtida kommande uppdrag och avser inte ett specifikt uppdrag eller roll.

Kvalifikationer

Viktigast för oss är att du har en god samarbetsförmåga och serviceintresse. Självklart är också sinne för detaljer och kommunikation viktigt för dig som är intresserad av roller inom administration då du kommer att ha många kontakter utåt.

Har du dessutom intresse av eller kunskaper inom följande:
  • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel
  • Erfarenhet av kundservice
  • Mycket goda kunskaper i finska, svenska såväl som engelska
  • En avslutad gymnasieutbildning
Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Back-Office. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson Daniella Edholm
Telefon 0765362716
Email Mejla Daniella Edholm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 13 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.