Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Ekonom/Controller till Bikelease sökes!

Ansök nu
Vår uppskattade kund Bikelease söker nu efter sin nya ekonomistjärna till sitt kontor i Sickla.

Tjänsten är på heltid, 8-17 med möjlighet till flex samt att jobba på distans några dagar i veckan. Tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos Bikelease så fort som möjligt. Du blir under de första 6 månaderna anställd som konsult hos oss på The Place, med ambitionen att därefter gå över i anställning hos Bikelease

Om rollen

I rollen som ekonom/controller hos Bikelease så kommer du att ansvara för att utveckla deras kundreskontra och sköta löpande fakturering. Du kommer också att ansvara för uppföljning av resultat och följa upp budget samt vara delaktig i prognosarbete.

Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Kundreskontra
  • Fakturering
  • Redovisning
  • Budget och prognosarbete
Vad vi tror att du har gjort tidigare

För att trivas och göra succé i rollen som ekonom/controller till Bikelease så tror vi du kan grunderna i bokföring och att du har tidigare arbetat med kund- och leverantörsreskontra. Som person tror vi att du gillar att arbeta i en roll där du får ta mycket ansvar och där det är högt tempo. Vidare ser vi att du är noggrann och jobbar på ett organiserat och strukturerat sätt. För att passa in på företaget är det också viktigt att du är flexibel och har ett positivt mindset. Du har lätt för att samarbeta med andra och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:
  • Utbildning inom ekonomi eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet som ekonomiassistent eller liknade
  • God systemvana
  • God erfarenhet av Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Bikelease

Bikelease är Sveriges snabbast växande leverantör av förmånscykel. Under år 2022 levererade Bikelease tusentals cyklar till nöjda medarbetare. Bikelease är administrativ partner med de främsta cykelföretagen i Sverige. Detta gör att Bikelease kan erbjuda skandinaviens största utbud av cykel och alltid kan leverera 1000-tals cyklar - monterade & körklara direkt från eget lager.

Välkommen att läsa mer om oss på bikelease.se (https://bikelease.se/).

The Place är Sveriges enda Worklife Partner
Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson
Amanda Engberg
Email
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare