Hoppa till innehåll
The Pace logotyp

Office Coordinator till Formue

Ansök nu
Till Formue söker vi nu en Office Coordinator på 75%. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace med start i augusti och som löper till årsskiftet, med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer utgå från Formues lokaler på Östermalm i Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som Office Coordinator har du en omväxlande och bred roll som spänner från ansvar för att kontoret är representativt till administration och koordinering av inköp. Du spelar en central roll i att skapa en trivsam arbetsmiljö där både kollegor och besökare känner sig välkomna. Arbetsuppgifterna i den här tjänsten varierar från högt till lågt. Du kommer få ta mycket eget ansvar och assisterar verksamheten med administration och daglig drift av kontoret.

I din roll har du många kontaktytor, både internt och externt och du arbetsleds i det dagliga av Office Manager.

Som Office Coordinator kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:
  • Löpande praktisk kontorsadministration
  • Beställningar av förbruksmaterial och utrustning för alla kontor; Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Jönköping och Uppsala
  • Kontakt med leverantörer
  • Ta emot kunder och vara behjälplig med kundluncher
  • Säkerställa att mötesrummen är i ordning och har rätt utrustning
  • Säkerställa att kontoret och kundytor är representativa och att utrustning fungerar
  • Kontakt och koordinering av hyresvärd, hantverkare och leverantörer
  • Administration av värdeskåp och juridiska handlingar i CRM-system (Salesforce)
  • Iordningställande av nya arbetsplatser - kunna felsöka en arbetsplats. Lätt IT-support.
  • Författa rutinbeskrivningar
Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror vi att du har något eller några års erfarenhet från en liknande roll som Office Assistant och/eller Office Coordinator. Du är van vid att arbeta i en bred, koordinerande och serviceinriktad roll. Har du erfarenhet från att jobba i ett tillväxtbolag är det meriterande.

Du har en stark egen drivkraft och ett öga för detaljer. Du är prestigelös, serviceinriktad, lösningsorienterad och har förmågan att självständigt arbeta med flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du trygg och har lätt för att skapa förtroende i dina relationer. Du är kommunikativ och strukturerad i ditt arbetssätt.

Slutligen är du skicklig på att uttrycka dig på svenska och engelska samt har mycket goda kunskaper inom Office 365.

Om Formue
Formue är en nordisk pionjär som utmanar finansbranschen med en rådgivning baserad på oberoende och transparens. Idag är vi omkring 400 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Koncernens huvudkontor finns i Oslo, och vårt svenska huvudkontor finns i Stockholm med lokalkontor i Göteborg, Malmö, Halmstad, Jönköping och Uppsala. I Sverige är vi nu omkring 80 medarbetare .

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är en del av Wise Professionals, som är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare