Hoppa till innehåll
The Pace logotyp

Executive Assistant till VOFF

Ansök nu
Om VOFF
Voff grundades 2014 med visionen att bygga en oberoende ledare inom naturligt premiumfoder för husdjur, med fokus på råvaror. Voff samlar entreprenörer som brinner för naturligt husdjursfoder för att gå samman och idag består Voff av tio starka varumärken som säljs över hela Europa - vilket gör dem till den stolta europeiska ledaren inom naturligt premiumfoder för djur.

Voff är ett företag som specialiserar sig på att producera premiumhundmat och godis av naturliga ingredienser. Företaget använder ingredienser med högsta kvalitet i sina produkter, såsom fritt betande kött och ekologiska frukter och grönsaker.

Utöver sitt engagemang för att använda naturliga ingredienser, så försöker de även arbeta hållbarhet och ta ett samhällsansvar. De använder återvinningsbar förpackning för sina produkter och donerar en del av sina vinster till djurvårdande organisationer. Läs gärna mer om VOFF HÄR.

Din roll som Executive Assistant
Som Executive Assistant arbetar du primärt gentemot fyra chefer på Voff. Du ansvarar för all service kopplat till deras administrativa behov och arbetar proaktivt för att underlätta det dagliga arbetet. Du har förmåga att kommunicera med nationella och internationella kontakter, inklusive med representanter i styrelsen. Du ska säkerställa att mötesrummen alltid ser representativa ut och har vatten och kaffe redo inför möten. Du planerar resor, hotellbokningar, hjälper styrelsemedlemmarna med bokning av hotell och servar dessa när de är på plats. Tyngdpunkten ligger på det administrativa arbetet men du förbereder även fredagsfrukost, AW´s, planerar fester och bokar in träningspass för hela gruppen. Ibland kan du få möjligheten att åka med på styrelsemöten utomlands och då se till att mötesrum ser fint ut och att allt flyter på runt omkring. Styrelsen ses 5-6 gånger om året och då är det du som koordinerar resor och boende.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara men inte begränsas till:
 • Kalenderhantering
 • Bokning av resor
 • Bokning av interna möten
 • Kvittoredovisning och fakturahantering
 • HR-relaterade uppgifter som engagemang survey, presenter, födelsedagar
 • Beställa IT-utrustning
 • Kontakt med Bolagsverket
 • Samla in signaturer
 • Printa/Scanna
 • Administratör kring upphandlingar av exempelvis försäkringar
 • På sikt så kommer man få en större ansvar för kontoret.
Vem söker vi?
För att trivas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och att du motiveras av nyfikenhet, med en lust att lära nytt och hitta smarta lösningar. Vi tror vidare att du är en person som trivs med administrativa arbetsuppgifter då du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Vidare är du initiativrik och alltid noggrann och metodisk i ditt arbete. Du har alltid ett leende på läpparna, är ambitiös och ser denna roll som en möjlighet.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och att du är serviceminded, strukturerad och organiserad. Vi tror också att du är prestigelös, flexibel och så trygg i dig själv att du är självgående och står upp för vad du tror på. Vi kommer också att uppskatta din affärsmässighet, professionalism och goda kommunikativa förmåga.

Vårt erbjudande
Voff är ett snabbväxande bolag och är ett spännande bolag att vara i. I och med att de växer så snabbt dyker det alltid upp frågeställningar och intressant möjligheter vilket innebär fler arbetsuppgifter och att man får växa i rollen och bolaget. Alla har mycket energi och alla bryr sig om varandra och att det ska gå bra för bolaget. Medarbetarna på Voff är väldigt måna om varandra och inkluderande i sitt sätt att vara. Voff är störst på den typen av hundmat i Europa.

Ansökan
För att säkerställa en objektiv och icke diskriminerade rekrytering kommer du att genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna rekryteringsprocess. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Holmberg fredrik.holmberg@thepace.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare