Hoppa till innehåll

Executive Assistant till ENEA

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace på 3-6 månader. Uppdraget är på heltid under kontorstider med omgående start och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kund. Du kommer att utgå från kontoret i Kista med viss möjlighet till hybridarbete.

Ditt uppdrag
I rollen som Executive Assistant kommer du vara en central punkt i bolaget och främst supportera VD:n i det dagliga arbetet samt parallellt arbeta nära andra avdelningar. Som Executiv assistent kommer du att koordinera möten och kalender åt VD:n, hantera resebokningar och reseräkningar, anordna interna och externa event samt potentiellt arbeta nära kommunikationsavdelningen och HR, därav ser vi att du är flexibel och anpassningsbar då rollen kan komma att formas längst med uppdragets gång. Du förväntas ha en god systemvana och kunna navigera i Sharepoint och andra interna system.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Administrativ support till VD:n
  • Planera och genomföra events och konferenser
  • Löpande arbete i interna system som exempelvis Sharepoint
  • Driva övriga projekt självständigt men också i samarbete med andra avdelningar
Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Executive Assistant har du flera års erfarenhet av en liknande roll och känner dig trygg i att sätta dig in i rollen och bolaget snabbt. Du har lätt för att ta egna initiativ och kommer med förbättringsförslag och idéer samt är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att både arbeta självständigt men också tillsammans med andra kollegor och avdelningar. Som person är du driven och har en go-mentalitet och strävar alltid efter att utvecklas och att ta dig framåt.

Du har mycket god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om ENEA
We are a world-leading specialist in software for telecom and cybersecurity. Our cloud-native solutions connect, optimize, and secure services for mobile subscribers, enterprises, and the Internet of Things. More than 100 communication service providers and 4.5 billion people rely on our technologies every day.

Läs mer om ENEA här.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se) och Konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
The Pace logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Administration
Företagslogga
Malmö stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga