Hoppa till innehåll
Vill du arbeta med personlig service tillsammans med trevliga kollegor? Då ska du söka jobbet som butikssäljare hos Tempur!

Om Tempur
Tempur Sealy International, Inc. är världens största sängleverantör. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför madrasser, ställbara sängar, kuddar och andra sömn- och avslappningsprodukter. Genom att kombinera en stolt historia och banbrytande innovation har företaget några av de mest välkända varumärkena i branschen: Tempur®, Tempur-Pedic®, Cocoon™ by Sealy, Sealy® och Stearns & Foster®.

Om rollen
I rollen som butikssäljare kommer du arbeta med personlig service och arbeta för att ge varje kund en trevlig köpupplevelse. Du ska tycka det är roligt att jobba självständigt då vissa av dina arbetspass kommer spenderas själv i butiken.

Du kommer att arbeta i butiken som ligger på Sveavägen i Stockholm och tjänsten är på 80% inklusive varannan helg.
 
Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta som butikssäljare och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som butikssäljare ska du vara självgående, trygg i att ta kontakt med nya människor samt inlyssnande och förtroendegivande gentemot kunden. Det är meriterande om du har erfarenhet av sälj och kunskap om sängar.

Övrig information
Omfattning: 80% inklusive varannan helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Tempur med OnePartnerGroup, som initialt ansvarar för första delen av processen men efter första urvalet tar Tempur vid. För frågor om tjänsten eller hur processen ser ut framåt, kontakta Jesper Jakobsson på jesper.jakobsson@tempur.se.

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare