Bolagsjurist till Telia Finance

Bolagsjurist till Telia Finance

Är det här din nästa möjlighet?

Telia Finances juristteam består idag av fyra jurister. Vi jobbar brett med juridiska frågeställningar kopplat till Telia Finance verksamhet. Vårt arbete består i stor utsträckning av att arbeta tillsammans med andra team inom organisationen, framför allt våra sälj- och produktavdelningar. Våra jurister ingår därför i krossfunktionella team och får där möjlighet att utveckla sin förståelse för en specifik del av affären tillsammans med kollegor från andra delar av organisationen. Detta gör att vi kan jobba proaktivt. I den här rollen tror vi att du framförallt kommer att jobba med vår företagsaffär.

Vi söker nu ytterligare en jurist till vårt team. Du kommer att rapportera till mig, Anna Holm, som är Head of Legal på Telia Finance. Jag tror att du blir ditt bästa jag om du har roligt och att det bästa sättet att möta svårigheter är att vara öppen. Vårt team arbetar i den andan.

Rollen är en bred bolagsjuristtjänst, men kommer bland annat inbegripa rättsutredningar, att skriva och förhandla avtal, hålla utbildningar samt löpande rådgivning i legala frågor. frågeställningar. Typiska frågeställningar som kan förekomma är frågor om banksekretess, outsourcing, penningtvätt, konsumentkrediter, leasing och avtalstolkning.

Då Telia Finance AB är en nordisk organisation sker mycket av arbetet på engelska. Tjänsten är placerad på Telias kontor i Solna.

Är det här du?

Vi söker dig som har juristexamen från Sverige eller Finland. Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet, gärna från advokatbyrå eller ett bolag i finansbranschen, men du kan även ha annan relevant erfarenhet, till exempel telekom eller näthandel. Har du tidigare erfarenhet av konsumentfrågor på den danska, finska eller norska marknaden eller av penningtvättsfrågor är det en fördel, men framför allt söker vi dig som vill ha kul och utvecklas tillsammans med oss.

Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Kunskaper i det finska språket är meriterande.

Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Telia Finance AB med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766 33 14 40.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Kontaktperson Ulriikka Järnefelt
Telefon 0766-33 14 40
Email Mejla Ulriikka Järnefelt
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!