Hoppa till innehåll
Telia Company AB logotyp

Säljare till Telias butik i Kungsgatan

Ansök nu

Vi är den nya generationens telekomföretag och har över 20 000 fantastiska medarbetare som möter miljontals kunder varje dag. Vi lever i en värld som ständigt utvecklas, och vi tänker inte bara hänga med i utvecklingen. Vi vill leda den. Vill du vara med och göra det med oss? Då är det här rätt möjlighet för dig.

Jag heter Ludvig Johansson och arbetar som Store Leader i Telias flaggskepsbutik på Kungsgatan. Som person är jag positiv, engagerad och målinriktad, det jag älskar med mitt jobb är att ständigt kunna utvecklas inom företaget och brinner för en kundservice i världsklass. Viktigast i min roll för dig är att ge dig alla förutsättningar för att lyckas med din karriär hos oss.

Din nästa utmaning?

Telia Company vill ha fler medarbetare som vill vara med påverka framtiden, människor som vill förenkla komplexa frågor och som bryr sig om sina kollegor, kunder och vårt samhälle. Vi på Telia tror att mångfald skapar en bättre arbetsplats och bättre team, samt att våra medarbetare vill växa i en kultur där alla är ansvariga för sin egen och företagets utveckling.

Våra butiker är en av våra viktigaste kanaler där vi varje dag möter våra kunder. Du kommer vara med att utveckla och vägleda våra kunder till att hitta rätt lösning baserat på deras behov, bland vårt breda utbud av produkter och tjänster. Det kan vara kunder som vill ha nya telefoner, bredband och TV eller som behöver nya digitala tjänster. Det är en roll med ansvar, såväl för din personliga utveckling som företagets och kundens. Du kommer att arbeta både mot dina egna samt butikens gemensamma mål.

Teliabutiken ligger på Kungsgatan 36 som ligger i en av Stockholms mest besökta gator. Där hjälper vi kunder med att hitta just sin bästa lösning hos oss. Du kommer vara en del av ett på 6 personer som är väldigt sammansvetsade och alla brinner för försäljning samt att utmana varandra.

Vad erbjuder vi?

För att få rätt förutsättningar att lyckas som säljare i vår butik, får du en utbildning där du lär dig allt om att leverera kundservice i världsklass, försäljning och om våra produkter och tjänster. Du kommer hela tiden ha stöd från din närmsta ledare och få löpande coachning och utbildning för att växa både personligt och i din yrkesroll.

Vi erbjuder:

 • En trygg grundlön med kollektivavtal.
 • Möjlighet till bonus baserad på personlig- och teamprestation.
 • Personliga förmåner som tjänstetelefon, abonnemang och personalpriser genom vår förmånsportal Benify.
 • Utbildning- och utveckling inom ex. försäljning till både privatpersoner och företag.
 • Möjlighet till karriärsutveckling och att bygga nätverk inom Telia Company.

Det finns nästan oändligt många möjligheter att växa hos oss. Från att ta hand om kunder i våra butiker till att vara en del av vårt innovationsteam som skapar framtidens produkter och tjänster.

Vem är du?

Du är vår röst och vårt ansikte utåt, därför ser vi att du har ett stort engagemang för våra kunder och deras lösningar. Du är nyfiken, gillar att förändra saker till det bättre och är en kreativ idéspruta som älskar att tänka nytt. Du gillar att ansvara för din prestation och brinner för kundservice och försäljning.

Som medlem i vårt team förväntas du vilja lära dig mer om våra produkter och tjänster, Telia som varumärke och att en inspirerande butiksmiljö är viktig för kundens helhetsupplevelse av Telia. Vi vill kunna möta våra kunder när de vill möta oss, därför är det viktigt att du ska kunna arbeta under butikernas öppettider, vilket innefattar dagar, kvällar och helger.

Din personlighet:

 • Du har högt kundengagemang och gillar att lösa problem
 • Du tycker om att arbeta mot tydliga mål
 • Du är framåtsträvande och tar ansvar för din egen utveckling och prestation
 • Kommunikativ och social

Din bakgrund:

 • Du har fyllt 18 år
 • Du har fullgjort din gymnasieutbildning
 • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska, fler språk är meriterande
 • Erfarenhet av kundservice eller försäljning är meriterande
 • Utbildning inom försäljning eller liknande är meriterande

Intresserad?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som Säljare i Telias butik eller om vilka karriärmöjligheter som är möjliga hos oss ? Se hit: https://www.teliacompany.com/sv/karriar/rekrytering/

Om du har några frågor, kontakta mig på 072-4532241 eller Ludvig.z.johansson@teliacompany.com. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2023-09-30.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Welcome to Telia - let's make better happen!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Telia is the home for connected technology that allows generations to thrive, pioneering ways for businesses to become smarter and societies more sustainable. Together, we are making better happen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare