Kommunikatör till Teknikföretagens Branschgrupper

Kommunikatör till Teknikföretagens Branschgrupper

Håller du med om att teknik gör världen bättre? Sök rollen som marknadskommunikatör hos Teknikföretagens Branschgrupper!

Teknikföretagens Branschgrupper söker en kreativ marknadskommunikatör som gillar att kombinera strategiskt tänk med operativ handling och trivs i en varierande och ansvarstagande roll. Teknikföretagens Branschgrupper är ett dotterbolag till Teknikföretagen - Sveriges främsta företrädare för svensk industri. Vi är kansli åt cirka 30 branschorganisationer inom svensk teknikindustri. Vårt uppdrag är att driva påverkansarbete och opinion inom branschspecifika frågor, främja nätverkande, utveckla organisationerna samt samordna aktiviteter och administration.
Urval hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ditt anställningserbjudande

Tjänsten är en tillsvidareanställning vid vårt kontor vid Östermalmstorg. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner, med egen träningslokal och lunchrestaurang i huset.

I rollen som Marknadskommunikatör har du en central roll och ett nära samarbete med kollegor och branschföreningar för att utveckla och genomföra kommunikations-, marknadsförings- och aktivitetsplaner. Rollen är bred och varierad och det finns alla möjligheter till kompetensutveckling. Du kommer till ett team av roliga och trevliga kollegor där du arbetar nära olika kreativa och höga kompetenser.

Dina arbetsuppgifter

Ditt ansvar blir att få ihop helheten och arbeta med det som ger bäst effekt för kunden. En del av arbetet görs internt på egen hand eller tillsammans med kollegor, i en del uppgifter tar vi hjälp av en extern byrå och produktionsbolag. Vi anordnar också många olika typer av event, som mässor - nationellt såväl som internationellt, digitala och fysiska möten.

Rollen innebär i huvudsak att:
  • Ta fram strategiska kommunikationsplaner
  • Praktiskt bygga nya hemsidor (med tekniskt stöd från extern byrå)
  • Skriva nyhetsbrev och debattartiklar
  • Arrangera mässor och event
  • Skapa eget innehåll till sociala medier
Värt att veta

I rollen som Marknadskommunikatör på Teknikföretagens Branschgrupper arbetar vi i team runt föreningarna som är våra kunder. Du rapporterar direkt till VD och idag är det tre Marknadskommunikatörer som arbetar med all kommunikation för ca 30 olika branschförening. .

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett stort intresse för branschfrågor och påverkansarbete. Som person har du en stark motor med ett eget driv och du är naturligt intresserad av att hänga med och lära dig nya saker. Du är bra på att föra fram ett budskap och är intresserad av att sätta dig in i olika branschers möjligheter och utmaningar. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att hantera flera projekt samtidigt, att arbeta självständigt och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt samt anpassat till situation och mottagare.
För att trivas i rollen som marknadskommunikatör så tror vi att du är lite av en allkonstnär, men du behöver inte vara bäst på allt: vi tar hjälp av varandra när det behövs. Även om alla har sina tydliga roller så behöver vi hjälpas åt vid arbetstoppar eller om någon är ledig.

Vi ser vidare att du har:
  • Relevant högskoleutbildning, eller likvärdig, inom marknad och kommunikation och minst tre års arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och i skrift
  • Goda kunskaper inom Office 365 och i Adobe CC (främst Indesign, Photoshop och Premier Pro)
  • En vana av att arbeta med sociala medier samt SEO och Google Analytics
  • Erfarenhet av att producera rörlig media och film, inte bara arbetsledande
Våra värdeord som genomsyrar verksamheten är: Respekterande, engagerande, professionella och modiga!

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Åsa Pettersson
Telefon 076-7247030
Email Mejla Åsa Pettersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/