Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Team8 - Account Manager

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Är du en driven och motiverad person som är nyfiken, älskar försäljning och har lätt för att bygga goda relationer? Uppskattar du dessutom att ha möjligheten att kunna påverka din egen arbetsdag, din lön samt ha möjligheten att göra karriär? Då är tjänsten som Account Manager på Team8 ett jobb du ska söka!

Det här är Team8

Team8 är ett företag i framkant när det kommer till att anpassa kunders it- och telekomlösningar. Vår främsta uppgift är att skapa ett tidssparande mervärde för kunden, samt att vara en trygg partner med en support i toppklass.

Vi erbjuder tjänster inom:
  • IT-tjänster med licenshantering
  • Copy/print och dokumenthanteringstjänster
  • Telekom, telefonilösningar och växeltjänster i framkant
Arbetsbeskrivning

Din roll som Account Manager hos oss på Team8 fokuserar på att proaktivt söka upp kunder, samt att bearbeta befintliga kunder, och erbjuda lösningar. Du bygger långsiktiga relationer och hjälper våra kunder med sin digitaliseringsresa, samtidigt som du är en trygg partner åt dem. Du tar fullt ansvar för din kundstock och utvecklar den över tid. Du deltar aktivt i säljmöten och bidrar med dina tankar, idéer och förbättringsförslag.

Vem är du

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat. Du är en nyfiken, positiv och engagerad person som brinner för försäljning. Du drivs av dina egna framgångar men även av lyckan att hjälpa kunden hitta rätt lösning. Du är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor och trivs med att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. samt att du innehar B-körkort.

För att lyckas i denna tjänst så behöver du vara självständig, kunna ta för dig samt arbeta på ett strukturerat och professionellt sätt. Är du precis som vi engagerad, brinner för försäljning och att stänga affärer, välkommen att söka tjänsten som Account Manager hos oss!

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 1 mars 2024. Urval sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med TheOne rekrytering och frågor om tjänsten besvaras av Jenny Larsson-Selenius på TheOne rekrytering tel. 08-121 49 731.

Liknande Jobb

Team Mate Communication AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 mars 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Viktigt för oss på Team8 är att vi ser affärsmöjligheter där andra ser hinder, att vi brinner för försäljning och är nyfikna samt att vi tar för oss. Vi förespråkar ett arbetsklimat med högt i tak där det alltid är nära till hjälp av både chef och kollegor. Hos oss finns en stor möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att ta din karriär vidare då Team8 befinner sig i en expansiv fas.

Team8 har utsett fem kärnvärden som tillsamman bildar ordet MATES, dessa är: Motiverande, Anpassningsbara, Teamplayers, Engagerade och Stolta. Kärnvärdena genomsyrar hela verksamheten.