Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teknisk säljare / Affärsutvecklare
Stockholm Norr

Tätringen Tekniska i Vallentuna säljer och marknadsför marknadens mest kvalitativa tätningar till en bred och varierad kundstock runt om landet. Nu utökar vi med en teknisk säljare till vårt kontor i Vallentuna.

Tätringens affärsidé är att tillhandahålla ett komplett program av kvalitetstätningar för samtliga tätningsapplikationer. Vi jobbar för att kunna erbjuda produkter som ger kunden optimal funktion och ekonomi samt att bidra med teknisk support och fungera som en lagerhållare åt våra kunder.

Om tjänsten
I din roll som teknisk säljare / affärsutvecklare kommer du göra kundbesök hos både befintliga och nya kunder inom eftermarknad och tillverkande industri. Du ansvarar för förvaltningen och utvecklingen av dina kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen och till din hjälp har du erfarna kollegor. Som teknisk säljare har du ett fritt och självgående arbete där du kommer vara ute på fältet större delen av din tid. Det kommer ställas höga krav på att du är självgående och trivs med eget ansvar. Beroende på din erfarenhet så kan säljdistriktet till viss mån anpassas. Övernattningar förekommer i tjänsten, cirka 20st per år och du rapporterar till VD.

Vad säger Tobias Eriksson, säljare om hur det är att jobba på Tätringen?

"En typisk vecka för mig som säljare innefattar kundkontakt per telefon, mail, digitalt och kundbesök. Jag hanterar offerter och tekniska frågor. Viss orderregistrering och kontakt med leverantörer angående tillgänglighet och priser."

Läs mer om vad Tobias och Peter har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/tatringen

Vi söker dig som har

  • Teknisk förståelse
  • Erfarenhet av försäljning mot industrisektorn
  • Teknisk utbildning, lägst gymnasienivå
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vidare söker vi dig som tycker om att göra affärer. Du är noggrann, ordningsam och gillar struktur. Du tycker om att arbeta mot mål och drivs av detta. Du är en strukturerad person som har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är förtroendeingivande och drivs av att skapa långsiktiga relationer.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete på ett mindre bolag med ambitionen att växa och ett starkt stöd från moderbolaget i Finland. Du kommer ha tillgång till tjänstebil och erbjuds fast lön med årsbonus.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 0720-773915.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Tätringen Tekniska AB grundades 1979 och har sedan starten representerat Parker-Prädifa GmbH som är en av världens ledande tillverkare av hydraulik och pneumatiktätningar. Tätringen Tekniska AB ingår i Finska Etola-Group. Huvudverksamheten för Tätringen Tekniska och systerföretaget Tiivistekeskus OY (Tätningscentralen) är att tillhandahålla ett komplett program av kvalitetstätningar i Sverige och Finland.Våra samarbetspartners är: Parker-Prädifa, Eriks, Seal-Jet samt Krüger & Sohn. 

Läs mer på www.tatringen.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare