Hoppa till innehåll
Takcentrum Sverige AB logotyp

Redovisningsekonom

Publiceringsdatum
18 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
I rollen som Redovisningsansvarig får du huvudansvaret för företagets redovisning och kommer att ingå i ett stabilt och trivsamt team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;

  • Löpande redovisning
  • Momsavstämningar
  • Upprättande av månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut.
  • Upprättande av årsredovisningar för 3 mindre bolag.
  • Kontakter med revisorer
  • Rapportering
  • Back up vid lönehantering
  • Löpande förbättringsarbete

Din bakgrund

Vi söker en person som är gymnasieekonom och har någon form av påbyggnadsutbildning inom ekonomi samt har gedigen erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete. Du har några års erfarenhet som
Redovisningsekonom. Vidare så är du en van systemanvändare och har mycket god systemvana. Meriterande om du tidigare jobbat i system Visma och har goda kunskaper i Microsoft Excel. Det är ett krav att du behärskar systemet Vismanet.

Som person är du självgående, ansvarstagande och är bra på att planera, strukturera och organisera ditt arbete. För att trivas och passa med oss på Takcentrum är du prestigelös, van att arbeta serviceinriktat med fler olika kontaktytor och uppskattar både självständigt samt teamarbete.

Om du har relevant bakgrund och personlighet, är redo för en ny spännande utmaning och vill bli en del av vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan i dag!
Takcentrum Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Takcentrum är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva takprodukter & takmaterial för att skapa täta och säkra yttertak. Kompletta och vattentäta helhetslösningar där högkvalitativa produkter backas med kompetens, förtroende, personlig service och fullständiga garantier är några av de byggstenar vilka vårt framgångskoncept bygger på.

Vi har takprodukter & takmaterial för alla kvalificerade yttertak.

Våra kunder är proffs på tak och tätskiktsarbete.
http://www.takcentrum.se