Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljare
Stockholm

Redo för nästa utmaning i karriären? Nu söker Swedish Cable Trolleys en säljare med stort kundfokus och mycket eget driv!

Om tjänsten
Som säljare hos oss kommer du spela en viktig roll i vår tillväxtresa och du kommer att ingå i en liten organisation med ett nära samarbete med VD. Du kommer att ansvara för att både utveckla våra befintliga kunder samt arbeta aktivt för att nå ut till potentiella nya kunder som finns framför allt i Europa. Vi uppskattar att du kommer ha ca 7-10 resdagar i månaden.
I din roll som säljare säljer du främst egentillverkade produkter inom en unik industrinisch. Produktutbudet är av högsta kvalitet och kundrelationerna är långa och givande.

Vi erbjuder dig en utvecklade roll med mycket frihet under ansvar där du har möjlighet att vara med och växa tillsammans med ett spännande bolag.

 Vad har Johanna Lewin, VD att säga om hur det är att jobba på Swedish Cable Trolleys? 

"Jag gillar att jobba inom industrisektorn och att få driva ett bolag på mitt sätt som har som mål att utöka sin marknad och växa i Europa.

Vi har en lyhörd och familjär stämning där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål, och har roligt på vägen dit. Du jobbar helt under eget ansvar med korta beslutsvägar.

Då vi är ett litet bolag har vi gemensamma aktiviteter med vårt dotterbolag 2ggr/år där vi kan träffas tillsammans utanför företaget och skapa bra relationer.

Målet för Swedish Cable Trolleys är att öka vår omsättning med mins 15%/år, ta marknadsandelar i framför allt Tyskland och bygga upp ett nytt säljteam i företaget."

Din profil
Vi söker dig som är lite mer erfaren i ditt säljyrke och van att resa. Du har en god förståelse för affärer och drivs av att skapa långsiktiga och kvalitativa relationer både externt och internt. Du trivs att arbeta självständigt och är duktig på att prioritera och planera dina dagar. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare har bearbetat kunder globalt.

Vi ser även att du:

  • Har goda kunskaper i Officepaket och CRM
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Tyska är meriterande
  • B-körkort är ett krav

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Max Zetterlund, som nås på 072-832 5810 och Julia Derblom, som nås på 08-514 816 44.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Swedish Cable Trolleys AB säljer det egna märket CIBES kabelvagnar för mobilströmmatning och marknadsför dessa både internationellt och nationellt.

Vi erbjuder ett brett program för mobil strömmatning. Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. Både för bärlina, C-skena, fyrkantskena och för I-balk.

Swedish Cable Trolleys AB säljer även produkter från världsledande tillverkare, kända för sin kvalitet och tekniska överlägsenhet. Vi har gjort detta sen 1947 då CIBES första gången kom till världen. Genom snabba leveranser från trygga leverantörer kan vi säkerställa att varje projekt blir framgångsrikt och vi finns alltid till hands för vår kund.

Swedish Cable Trolleys AB är ett helägt dotterbolag till Tisenhult-gruppen - ett familjeföretag som driver och utvecklar företag med ledande positioner inom unika nischer. Vi tror att vägen till framgång bygger på bärkraftiga affärsidéer, motiverade medarbetare samt vår vision och företagsfilosofi. Vårt mål är att genom långsiktigt aktivt ägarskap uppnå tillväxt, lönsamhet och utveckling.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare