Hoppa till innehåll
Swedfund International AB logotyp

HR Business Partner

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som är en erfaren, driven och självständig HR Business Partner som vill göra skillnad och trivs i en mångfaldig och utvecklande miljö! Du kommer att arbeta med att driva och utveckla Swedfunds HR-processer och vara delaktig i vägledning för hela organisationen.  

 

Om rollen

Rollen som HR Business Partner spänner över hela HR-området och är en ny roll. Du kommer att arbeta i HR-teamet, som idag består av HR-chef och en HR-generalist, och självständigt ansvara för ett antal områden som innebär både operativt och strategiskt arbete. Du kommer att rapportera och ha ett tätt samarbete med HR-chef som är medlem i ledningsgruppen på Swedfund. Dina dagar kommer att vara varierande men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 

  • Driva och utveckla löpande HR-processer inom utvecklings- och lönesamtal, befordringsprocesser och arbetsmiljöfrågor
  • Delta i projekt och initiativ som rör HR och företagets övergripande strategi
  • Utveckla och implementera strategier för kompetensutveckling och kulturfrågor på företaget
  • Utbilda och stötta chefer
  • Underhålla och utveckla processer kring arbetsmiljö

Utöver detta så förekommer även arbete som samordning av utbildningsaktiviteter, arbete i vårt HR-verktyg Hailey eller andra HR-relaterade uppgifter.  

 

Vem söker vi?

För att trivas i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt och besitter förmågan att vara noggrann, strukturerad och samtidigt proaktiv och driven även i en snabbrörlig miljö. Du behöver ha förmågan att balansera kravställande och lyhördhet gentemot medarbetare och ledning. Du är trygg i dig själv och i din HR kompetens samt i din förmåga att kommunicera med olika typer av personligheter och du har lätt för att skapa ett förtroende.

I rollen som HR Business Partner är det ofta många parallella uppgifter som pågår och därav är det viktigt att du kan prioritera och snabbt ställa om ditt fokus och att du har förmågan att planera ditt arbete. Vi ser därför att du har minst 6-7 års erfarenhet inom HR och har en relevant universitetsutbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat internationellt och/eller har erfarenhet från finansbransch, advokatbyrå, konsultbyrå eller liknande. Vårt arbetsspråk är engelska varför du behöver vara trygg i engelska i både tal och skrift.

Ett par resor per år, inom och utanför Europa, ingår i tjänsten.

 

Om Swedfund

Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär med uppdrag att bidra till minskad fattigdom genom hållbara investeringar i utvecklingsländer. Vårt uppdrag är att finansiera och utveckla hållbara företag utifrån tre fundament: samhällsutveckling, hållbarhet och finansiell bärkraft. En utvecklad privatsektor med jobb med anständiga arbetsvillkor leder till stabila samhällen och minskad fattigdom. Vi spelar en viktig roll i biståndet och i genomförandet av Agenda 2030.
Läs gärna mer på www.swedfund.se

Swedfund erbjuder en spännande och utvecklande roll i en växande organisation där det finns möjlighet att vara delaktig i företagets strategiska arbete och påverka dess framtid.
Här finns det fantastiska möjligheter till personlig och professionell utveckling i ett stödjande och hjälpsamt arbetsklimat där alla bidrar till framgång.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Swedfund med OnePartnerGroup Stockholm.
Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Drottninggatan 92-94.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller
Åsa Wallergård Fröblom på asa.wallergard.froblom@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.
Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Swedfund International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.