Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker dig som brinner för att bekämpa fattigdom i utvecklingsländer, har stort intresse för hållbarhet och investeringar och vill vara med och bidra till Swedfunds fantastiska uppdrag. Är du dessutom en erfaren assistent som är självständig, proaktiv och trivs i en snabbrörlig miljö? Då kan detta vara rollen för dig!

Om rollen
Du kommer i huvudsak att ge support till VD och övriga ledningsgruppen som består av sju personer. Dina dagar kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 
 • Ansvara för kalenderhantering och mötesbokningar för VD
 • I samråd med VD prioritera mail och samtal
 • Administration kring samordning och utskick av styrelsematerial
 • Koordinering och bokningar av resor inkl. visumansökningar, agendor och material
 • Förbereda och administrera kring möten, dvs. inbjudningar, agendor, material, protokoll och uppföljning
 • Ansvarig för kallelser, samordning av underlag och protokollföring i samband med ledningsgruppsmöten
 • Koordinera ledningsövergripande projekt och events
 • Ta fram dokument, presentationer och liknande i Powerpoint, Word och Excel
 • Planera och administrera konferenser, events, seminarier och möten
 • Utläggsredovisning
   

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetat som VD-assistent eller Executive Assistant i minst fem år och du har någon form av eftergymnasial utbildning. För att trivas i rollen, och passa in hos Swedfund, så ser vi att du kan arbeta självständigt och besitter förmågan att vara noggrann, strukturerad och proaktiv även i en snabbrörlig miljö.

Du har en hög integritet och ett professionellt bemötande i alla lägen och du har ögat för detaljer. I rollen som assistent så är det ofta många parallella uppgifter som pågår och därav är det viktigt att du kan prioritera och snabbt ställa om ditt fokus.

Det är viktigt för dig att säkerställa kvalitét samt att ge service på hög nivå och att du trivs med många kontakter och samarbeten. Du känner dig trygg i hela Officepaketet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Om Swedfund
Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär med uppdrag att bidra till minskad fattigdom genom hållbara investeringar i utvecklingsländer. Vårt uppdrag är att finansiera och utveckla hållbara företag utifrån tre fundament: samhällsutveckling, hållbarhet och finansiell bärkraft. En utvecklad privatsektor med jobb med anständiga arbetsvillkor leder till stabila samhällen och minskad fattigdom. Vi spelar en viktig roll i biståndet och i genomförandet av Agenda 2030. Läs gärna mer på www.swedfund.se

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Swedfund med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Drottninggatan 92-94.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller
Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare