Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker dig som brinner för att bekämpa fattigdom i utvecklingsländer, har stort intresse för hållbarhet och investeringar och vill vara med och bidra till Swedfunds fantastiska uppdrag. Har du dessutom arbetat med support i ett större team, är lösningsorienterad och kommunikativ? Då kan detta vara rollen för dig!

Om rollen
Du kommer att arbeta nära Swedfunds två största enheter – Investeringsorganisationen och ESG/Impact. Dina dagar kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 
  • Stötta med dokumentadministration och arbete med Microsoft Teams, ex. arkivering av avtal/dokument och säkerställa att interna dokument arkiveras korrekt
  • Administrera databaser och hålla projektinformation uppdaterad
  • Ansvar för utveckling och uppdatering av kontaktlistor för partners, konsulter och liknande
  • Ansvara för interna mallar och dokument
  • Hantera intern och extern mötesadministration - boka möten och mötesrum, ta och dela anteckningar
  • Hjälpa till med koordinering/förberedelse av rapportering
  • Hantera eventadministration med inbjudningar, logistik, anteckningar och material
  • Stöd med presentationsmaterial och talaranteckningar, främst i Word och PowerPoint
  • Olika ad-hoc uppgifter för Directors

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetat i en administrativ roll under ett par år där du stöttat flera personer och vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning. 

För att trivas i rollen, och passa in hos Swedfund, så ser vi att du kan arbeta självständigt och besitter förmågan att vara strukturerad och proaktiv även i en snabbrörlig miljö. Du är service-inriktad, har ett lösningsorienterat sätt och ett professionellt bemötande i alla lägen och du är en god kommunikatör och ambassadör både externt och internt. I rollen som assistent är det ofta många parallella uppgifter som pågår och därav är det viktigt att du kan prioritera och snabbt ställa om ditt fokus.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Teams, Outlook, Excel, Word och Powerpoint. Du är även flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Om Swedfund
Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär med uppdrag att bidra till minskad fattigdom genom hållbara investeringar i utvecklingsländer. Vårt uppdrag är att finansiera och utveckla hållbara företag utifrån tre fundament: samhällsutveckling, hållbarhet och finansiell bärkraft. En utvecklad privatsektor med jobb med anständiga arbetsvillkor leder till stabila samhällen och minskad fattigdom. Vi spelar en viktig roll i biståndet och i genomförandet av Agenda 2030. Läs gärna mer på www.swedfund.se

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Swedfund med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Drottninggatan 92-94. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.

Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare