Operativ inköpare till Swedbank

Operativ inköpare till Swedbank

Swedbank i Stockholm utökar sin inköpsavdelning och söker nu en Operativ Inköpare till deras team.

Är du en strukturerad person med stark problemlösningsförmåga? Har du erfarenhet av att leda flera parallella projekt/uppdrag utan att kompromissa med kvalitet eller compliance?

Vi söker en driven och resultatinriktad Operativ Inköpare till Swedbank! Här får du möjlighet till egen utveckling men också få bidra till hela verksamhetens vidareutveckling. En spännande resa där du själv tillsammans med dedikerad chef sätter kursen.

Uppdraget är på sex månader med goda möjligheter till anställning efter uppdragsperiodens slut.

Ansök idag, urval sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Sedan 1820 har Swedbank varit banken för många hushåll och företag. De är en modern plattform för finansiella tjänster med fokus på kundnöjdhet. Swedbank genomgår just nu en transformationsresa med målet att lansera ytterligare digitala tjänster för att stärka sin position som fintechbolag.

Du är nu välkommen att följa med på denna spännande resa. Du kommer att få arbeta i ett drivet och högkvalificerat team som kommer att ge dig lärdomar och möjlighet till utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • att i samarbete med affärs- och gruppfunktion driva upphandlingsprojekt
  • hantera dagliga inkommande ärenden
  • upprätta/revidera avtal under kontraktsperioden
  • vägleda verksamheten i alla steg i upphandlingsprocessen för att säkerställa att alla relevanta krav uppfylls innan kontrakt och implementering
Värt att veta

Du kommer arbeta som konsult på TNG. Givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.
Konsultuppdraget är på heltid med start så snart som möjligt.

Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

Våra förväntningar

Du som söker är en självgående och driven person som alltid strävar efter att göra ditt yttersta för att nå resultat. Du behöver vara duktig på att prioritera och ha förmågan att arbeta med flera pågående ärenden/projekt samtidigt.

Vi letar efter sig som har:
  • Magisterexamen inom företagsekonomi eller motsvarande
  • Min 2 års erfarenhet av att arbeta inom upphandlingsområdet
  • Goda kunskaper i avtalstolkning samt kommersiellt och strategiskt perspektiv på arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av affärsutveckling och/eller att driva förändring/förbättringar från start till slut
  • En god kommunikativ förmåga och talar flytande svenska och engelska
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Malin Mitzén
Telefon 0721883301
Email Mejla Malin Mitzén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/