Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

Fordonstekniker - Bromma Stockholm Airport

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta på en spännande och unik arbetsplats? Gillar du ny teknik och att arbeta med tunga fordon? Då är enheten Underhåll STO - Fordon en perfekt arbetsplats för dig.

Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du blir en del av ett sammansvetsat team med tre tekniker och en planerare där vi har säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet i fokus. Ditt arbete som fordonstekniker är mycket betydande för att flygplatsen ska kunna upprätthålla sin verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fordonstekniker ansvarar du bland annat för att utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder samt reparationer på flygplatsens fordon och redskap. Du och ditt team ansvarar även för fordonen i vår fordonspark som till stor del består av flygplatsspecifik utrustning anpassad för snö- och halkbekämpning, tunga fordon som till exempel lastbilar, brandbilar, dumprar, och entreprenadmaskiner, men även mindre fordon och redskap såsom el-truckar, bagagevagnar, flygplanstrappor, lätta transportfordon och personbilar.

I dina arbetsuppgifter ingår även avrapportering av eget utfört arbete samt skötsel av verkstadens verktyg och utrustningar. Resor till Swedavias övriga flygplatser kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasiekompetens som fordonstekniker med minst 3 års erfarenhet av att arbeta som tekniker med tunga fordon. Vi ser gärna att du har kunskap om fordonselektronik, hydraulik och pneumatik.

Du har datavana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då all rapportering och dokumentering sker i vårat affärssystem IFS.

Som person är du tekniskt intresserad och arbetar bra tillsammans med andra. Du är flexibel och har förmågan att prioritera viktiga och akuta arbetsuppgifter samt kan strukturera upp ditt arbete. Du behöver ha servicekänsla och kunna föra en god kommunikation med våra olika kunder på flygplatsen. För tjänsten är B och C-körkort ett krav.

Om Swedavia
Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om vår rekrytering, hur en säkerhetsprövning går till och hur det är att jobba hos oss.

Varmt välkommen!
Swedavia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.
https://swedavia.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sigtuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Sigtuna
Transport & Logistik
Företagslogga
Härryda
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Fordon
Företagslogga
Huddinge
Fordon
Företagslogga