Hoppa till innehåll

Fastighetsskötare med driftteknik i fokus

Norra Stockholm
Sweax söker dig som är redo och vill ta dig an rollen som Fastighetsskötare inom avdelningen fastighetsservice till vårt lokalkontor i Arlandastad. Arbetsområdet är främst Arlandastad/Stockholm
Norr.

Våra starka team siktar högt för att leverera fastighetsservice i världsklass och söker nu dig som vill arbeta i ett entreprenöriellt tillväxtbolag som alltid ligger steget före. Läs mer om Sweax här.
Är du en erfaren fastighetsskötare med ett intresse av drift- och teknik som är beredd att tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder? Är du lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt och trivs extra bra när du får möjligheten till att överträffa kundens förväntningar?
Om rollen

Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och har en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna. Din roll är framför allt inriktad på teknisk rondering och hantering av inkommande felanmälningar och därtill service och reparationsjobb mot kund. I rollen har du en hel del kundkontakt och är ofta samrordnande i beställningar och utförande av arbeten med hjälp av Sweax underentreprenörer. Du stöttar även i andra delar av våra leveranser såsom yttre skötsel men har ditt huvudfokus på den inre skötseln.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Fastighetsrondering och teknisk tillsyn
 • Hantera felanmälningar ex byta ett lås eller en blandare, byta lampor, kontrollera värme osv
 • Tillsyn och enklare skötsel i undercentral och driftutrymmen
 • Kundkontakt och uppföljning av våra skötselleveranser
 • Samordning och beställning av löpande reparation och servicearbeten via underentreprenör och samarbetspartners
 • Stöttning i yttre skötsel med variation av årstid inkl snöröjning
 • Beredskap kan förekomma
Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden i samråd med din närmaste chef. I vissa kundavtal ingår en tätare dialog som kundens huvudsakliga kontaktyta för fastighetsskötseln där du i din roll värnar om kundens nöjdhetsgrad och leveranser inom fastighetsskötseln i direktdialog med din kund. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Fastighetsserviceteamet består idag av fem kollegor.

Är det här du?
Vi ser att du som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din dag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du ska vara lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla kundernas behov. Tjänsten har en nära dialog med medlemmar vilket innebär att du behöver ha en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service och bemöta människor i olika situationer. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter och passar dig som är flexibel och initiativrik. Du gillar att ingen dag är den andra lik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du innehar B-körkort (manuell)

Kvalifikationer
 • Vi ser gärna att du har relevant gymnasieutbildning och /eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.
 • Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
 • God datorvana och att arbeta med digitala verktyg
 • God svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
 • Vana att hantera en maskinpark så som traktorer och andra redskap
Att arbeta på Sweax
Vi är ett familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder.
En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.
Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.
Anställningsform
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med omgående tillträde. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt kollektivavtal (f-avtalet).
Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 17 november 2023. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta:
Annika Carlqvist, HR/rekrytering
annika.carlqvist@sweax.se
Mobilnr 0738-373757

Petra Revland, Produktionsledare
petra.revland@sweax.se
Mobilnr 070-085 01 22
Sweax AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.
https://sweax.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Fastighet
Företagslogga
Upplands Väsby
Fastighet
Företagslogga
Stockholms stad
Fastighet
Företagslogga