Hoppa till innehåll
SWE Biltorg AB logotyp

Erfaren Bilförsäljare

Publiceringsdatum
08 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos oss sköter du säljprocessen från dess att bilen skall fotograferas och annonseras tills dess att leverans utav bilen sker. Du har kundkontakt direkt via vår anläggning, samt via telefon och mejl.

Din profil

Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad, lätt för att knyta kontakter och har ett övertygande förhållningssätt för att slutföra affärer.

Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del. Lön enligt överenskommelse.

Meriterande om du har erfarenhet från tidigare bilförsäljning eller annan försäljning och gärna om du kan börja omgående.

Känner du att denna tjänst är för dig, tveka inte att skicka in ditt CV till info@swebilar.se

Liknande Jobb

SWE Biltorg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 mars 2024 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swe Biltorg AB grundades 2006 som en enskild firma. Mycket har hänt sedan dess och vid 2010 övergick vi till ett Aktiebolag och vi fortsätter att växa inom bilbranschen. Vi har idag ett mycket attraktivt geografiskt läge om 4000 kvm där vi lagerhåller omkring 100 bilar till försäljning. Vi förmedlar bättre begagnade bilar i varierande prisklasser till en mycket bred kundkrets.