Hoppa till innehåll
Swatch logotyp

Swatch - Retail Coordinator

Ansök nu
Retail Coordinator till Swatch


SWATCH - är inte vilken klocka som helst. Alla känner igen en Swatch klocka när de ser en. Varumärket har gjort sig kända för att leverera färgexplosioner, roliga samarbeten och kreativa innovationer från Schweiz. Accessoarer med attityd, för alla åldrar och alla tillfällen.


Är du en fena på försäljning, analys, butikskommunikation och dessutom intresserad av mode? Som Retail Coordinator på Swatch, med kontor på Kungsholmen i Stockholm, har du chansen att arbeta med ett spännande och roligt varumärke som sticker ut och samtidigt tillhöra ett opretentiöst team där ingen är rädd för att hugga i.


Om tjänsten:

Som Retail Coordinator kommer du att rapportera, stötta och analysera försäljningen av våra produkter ute i butiksleden och jobba mot att ständigt förbättra processer samt att kontinuerligt nå uppsatta mål. Rollen innefattar även att initiera, projektleda och delta i event och aktiveringar samt att vara allmän support för Swatch olika behov men främst med fokus på retail. Kort summerat kommer du:
 • Se till att kommunikation och relevant information delas i båda riktningarna mellan Swatch huvudkontor och det nordiska teamet samt butikerna.
 • Projektleda vid öppning på nya orter.
 • Supporta Visuell Merchandise (beställa material och installationer i samråd med teamet).
 • Skapa kampanjer och event kopplat till varumärket.
 • Vara kontaktperson för Swatch Store-teamen gällande administrativa frågor i den dagliga verksamheten.
 • Delta i projekt som rör nya butiker, marknadsföringsaktiveringar, pop-ups etc.
 • Analysera och hantera PSI - Produkter, försäljning och lager på POS-nivå.
 • Ansvara för beställningar av butiksmaterial såsom uniformer, kontorsmaterial, prisetiketter etc.
Om dig:
Vi tror att du är en utåtriktad problemlösare med entreprenörsanda som älskar att arbeta och hantera flera projekt samtidigt. Du har några års erfarenhet av detaljhandeln och är en samarbetsvillig personlighet med positiv attityd som resonerar i enlighet med Swatch värden. Vi söker dig som har/är:
 • Villig att resa (4-5 dagar i månaden).
 • Bakgrund inom detaljhandeln som butikschef/vice butikschef, inköpare, replenishment, säljstöd eller liknande.
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift (andra språk är ett plus, särskilt danska).
 • MS Office-kunskaper, erfarenhet av admin.
 • Erfarenhet av visual merchandise.
 • Stor erfarenhet av Excel samt SAP är meriterande för denna roll.
Ta chansen och sök en tjänst där du kan vara analytisk och strategisk i en kreativ miljö och kombinera modeintresset med rollen som Retail Coordinator


Anställningen:
Tillsvidare heltid, provanställning tillämpas.

Tillträde: Augusti/september.

Placering/boendeort: Stockholm, resor förekommer.

Friskvård: Ja

Pension: Ja


Kontakt och ansökan


Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon 070-5591192 eller Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se.

Intervjudatum:
30-31 maj: Infinity intervjuer
7 juni: Swatch intervjuer

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Swatch:
The Swatch Group (Nordic) AB är ett helägt dotterbolag till schweiziska The Swatch Group Ltd - världens största tillverkare av klockor och tillhörande tidsmätningsutrustning och annan mikroelektronik. Välkända varumärken som marknadsförs i Norden är bland annat Omega, Rado, Longines, Tissot, Certina, Swatch, Flik Flak. Centrala funktioner som reservdelslager, ekonomi, IT och HR är centraliserade till Stockholm medan försäljningen är decentraliserad till respektive försäljningskontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Vi har totalt cirka 105 anställda i Norden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare