Hoppa till innehåll
SVT logotyp

Native-Utvecklare till SVT:s DUO-app i Stockholm

En unik möjlighet att arbeta med SVT:s interaktiva app, Duo! Välkommen att söka tjänsten som Native-Utvecklare på SVT i Stockholm.

Här får du chansen att utvecklas i rollen som Android och iOS utvecklare hos SVT i Stockholm. Tillsammans med ett roligt och kompetent team för ni Sveriges befolkning från soffan in till TV-studion! Melodifestivalen, På Spåret, Musikhjälpen - via den interaktiva Duo-appen skapar ni en unik upplevelse och delaktighet för miljontals tittare!

Vi erbjuder dig

Välkommen till oss på SVT! Här får du möjlighet att arbeta med ett av Sveriges mest kända varumärken. Då ingen dag är den andra lik får du både en varierande och händelserik vardag, samtidigt som du jobbar med flera av våra stora publika Tv-produktioner. Utöver det får du även:
  • Bli del av ett autonomt team med startupkänsla - tillsammans formar vi vår egen väg framåt och ser till att ha roligt på vägen
  • Testa ny teknik och nya lösningar på våra regelbundna hackfredagar och tekniksprintar!
  • Arbeta hos en trygg och unik arbetsgivare med ett meningsfullt Public Service-uppdrag
Det här gör du hos oss

I rollen som Native utvecklare blir du del av två korsfunktionella team om tio personer som tillsammans ansvarar för Duo-appen. Dina närmaste kollegor består av back- och frontend utvecklare, AD och produktägare. Vi har en bred teknisk miljö där du kommer fokusera på ny- och vidareutveckling med Java, Kotlin och Swift för både iOS och Android-appen.
  • Ansvara och vidareutveckla kritiska kodbaser för Android och iOS
  • Tillsammans med teamet ansvara för hela flödet inklusive arkitekturen
Ditt team och arbetsplats

I rollen blir du en del av Duo-teamet. Inom teamet är det viktigt att alla får komma till tals och vi försöker alltid förbättra vårt arbetssätt och jobba lösningsorienterat. För oss är det viktigt med ett nära samarbete och vi jobbar tätt ihop med varandra över kompetenser och fokusområden. Tillsammans så bestämmer vi hur och var vi arbetar. Vi är ett team som gillar att arbeta tillsammans och i dagsläget arbetar vi tre dagar i veckan från kontoret i SVT-huset på Gärdet.

Mer om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom apputveckling, inom både Android och iOS. För att trivas hos oss gillar du att självgående driva ditt arbete framåt men även att engagera dig i produkten på helheten. Du är van att samarbeta i en kreativ och flexibel miljö för att uppnå gemensamma mål.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Hilding Herrström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVT är ett public service-företag vars uppdrag vilar på en demokratisk idé. Vårt mål är att erbjuda ett utbud som engagerar, underhåller och berikar - för alla åldrar och intressen. Under vårt tak finns över 120 olika yrkesroller och vi har hela kedjan från idé till produktion och distribution.

Vår verksamhet bedrivs självständigt och oberoende i förhållande till politiska, kommersiella och andra intressen i samhället. Vi finansieras genom en public service-avgift som samlas in via skattsedeln. Det är alltså du och alla andra som är de verkliga ägarna. Vi vill bidra till ett Sverige där alla är mer nyfikna och insatta. Det kräver att vi ger medarbetarna rätt förutsättningar att kunna lyckas. SVT ska vara en arbetsplats där var och en får chansen att utvecklas, hitta gemenskap och trivas. Vi är övertygade om att en bredd av erfarenheter, kunskaper och bakgrunder hos våra medarbetare är en förutsättning för att vi ska uppfylla vårt uppdrag att vara till för alla i Sverige. Som anställd har du rätt till tjänstepension, fri sjukvård, friskvårdsbidrag och kollektivavtalade förmåner vid föräldraledighet. Och framförallt blir du en del av något större - vårt viktiga uppdrag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare