Beläggningsarbetare som vill arbeta med sprider i Stockholm

Beläggningsarbetare som vill arbeta med sprider i Stockholm

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi flera beläggningsarbetare till division Industri och vår utläggningsverksamhet i Stockholm. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.


Om oss på Utläggning Stockholm
Vi har flera framgångsrika säsonger bakom oss, och i år har det gått bättre än någonsin, både omsättning- och resultatmässigt. Vår framgång bygger på engagemang och en vilja att vara bäst på det vi gör. Vi satsar på att bli större i Stockholm och utökar till säsong 2023 vår verksamhet med flera sprider-lag med stor-Stockholm som arbetsområde.

Ditt uppdrag som Beläggningsarbetare
Som beläggningsarbetare hos oss är du delaktig i både större och mindre beläggningsuppdrag. Till våra beställare hör kommuner, Trafikverket, privata kunder samt andra verksamheter inom Svevia. Då storleken och karaktären på uppdragen skiljer sig åt innebär det att arbetsuppgifterna är varierande och ger möjlighet till utveckling inom yrket. Du tillhör ett arbetslag där ni tillsammans utför beläggningsarbeten enligt givna beställningar och befintligt regelverk. Du ansvarar för att fordon och teknisk utrustning sköts och är i gott skick, hanterar material, mätutrustning och annan teknisk utrustning så att slutprodukten uppfyller kundens kvalitetskrav.

Vi har etableringar i Södertälje, Täby och Uppsala och utför beläggningsjobb i hela Stockholm. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning för yrkesarbetare och har avtal om årsarbetstid. Detta innebär du i huvudsak arbetar under vår säsong april-december och är ledig under januari-mars månad, givetvis under förutsättning att du nått din årsarbetstid under säsong. Vi erbjuder friskvårdsbidrag med 5000kr per år. Vi berättar gärna mer om detta vid en intervju.

Vem är du?
I denna rekrytering söker vi dig som vill arbeta med sprider-läggning. Vi tror att du har några års erfarenhet av beläggningsarbete och trivs med sprider som utläggningsmetod. Vi ser positivt på om du prövat på andra rollerna i ett läggarlag. Körkort med behörighet B och BE är ett krav när du arbetar hos oss. Viss datorvana är meriterande.

För att lyckas i rollen som beläggningsarbetare behöver du vara en lagspelare som visar respekt, stöttar och bryr dig om dina kollegor. Vi ser arbetslaget som centralt för att nå framgång och leverera resultat, därför blir din samarbetsförmåga oerhört viktig. Du har kundens önskemål i fokus och arbetar metodiskt för att vår produkt ska hålla hög och jämn kvalité. Du gillar helt enkelt att leverera resultat i världsklass!

En del av något större
Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg.

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra yrkesskickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position.

Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV. I samband med din ansökan kommer du även få svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev. Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 19/2.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Platschef Marcus Sandström på telnr: 076-8373925 eller Entreprenadchef David Wigren på telnr: 070-6569512. Om du vill prata med en beläggningsarbetare som arbetar med sprider-läggning hos oss kan du kontakta Daniel Rask på telnr: 070-2582531.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren