Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du uppmärksammat Svevia och vår tillväxtresa och gått i tankarna att dela den resan med oss? Här har du en öppning som Platschef.


Vår grundläggningsverksamhet i Stockholm behöver stärka gruppen med en erfaren Platschef.

Vill du dela väg med oss?


Om Grundläggning
Grundläggning är en del av Anläggningsverksamheten på Svevia. Vi utför alla typer av grundläggningsuppdrag, från pålning och spontning till geoteknisk rådgivning, smidesarbeten och uthyrning av spont och balk. Våra projekt kan bland annat innebära grundläggningsarbeten vid nybyggnationer, renovering av hamnar eller kajer. Svevias grundläggningsverksamhet arbetar direkt med externa kunder och i samarbete med Svevias övriga enheter i anläggningsprojekt.

Rollen som Platschef
Som platschef i våra projekt har du en central roll och stort ansvar. Du planerar projektet och leder produktionen från start till mål.

Dina ansvarsområden som platschef:
 • produktionskalkyl/budget
 • produktionsplanering
 • säkerhet, arbetsmiljö och miljö
 • att leverera resultat enligt ekonomiskt uppställda mål för projektet, inkluderande månadsuppföljning och prognos
 • dokumentation och att leverera rätt kvalitet i enlighet med kontrakt och mål
 • en god kundrelation i pågående projekt.
Dina närmaste kollegor är arbetschef, entreprenadchef, projektingenjör, arbetsledare och yrkesmedarbetare med kompetens inom grundläggning.

Det är även en förutsättning att kunna ligga borta på projekt i andra delar av landet, därför skall du kunna vara flexibel för att klara av mobiliteten rollen kräver. Som Platschef inom vår grundläggning håller man igång flera projekt samtidigt och det är viktigt att kunna hantera förändringar med kort varsel eftersom det är en del av vardagen i grundläggningsprojekten.

Vem är du?
Grundläggande krav är att du har erfarenhet av grundläggning i en roll som platschef och känner dig trygg i rollen.

För att ha rätt förutsättningar i denna roll ser vi det som krav att du har:
 • branscherfarenhet inom grundläggning
 • erfarenhet av pålning och spontning
 • kunskap inom geoteknik
 • AMA, MER, entreprenadjuridik
 • kommunicerar väl på svenska både i skrift och tal
 • B-körkort
Det är även meriterande att du har:
 • jobbat i "MAP kostnadsstyrning" alt liknade system tidigare
För att bli ännu mer framgångsrik i din roll behöver du gilla utmaningar och vara en fena på problemlösning, planering, ordning och struktur. Sist men absolut inte minst är du en självklar ledare som håller ihop teamet genom kärleksfullt och respektfullt ledarskap.

En del av något större
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll. Och det är på riktigt!

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat.

Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Vi önskar få in din ansökan snarast möjligt. Urval görs löpande och rekryteringen kommer avslutas så fort vi känner att vi har hittat rätt person och med det sagt, får den ta den tid det tar.


Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta den ansvariga rekryteraren Atti Shamlou via mail: atti.shamlou@svevia.se

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.


Verksamhetsområde Entreprenad
Platser Stockholm
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur.

Vi ska vara bäst på det vi gör

Kund
Vi underlättar våra kunders vardag genom att erbjuda hög service, från anbud till färdigt uppdrag. Svevia är en trygg partner för sunda och professionella affärer.

Specialisering
Vi ska alltid vara bäst på det vi gör, därför har vi valt att fokusera på Svevias kärnverksamhet; att bygga och sköta vägar och infrastruktur.

Operationell effektivitet
Med enhetliga, innovativa och effektiva metoder och processer erbjuder vi våra kunder produkter och tjänster med hög kvalitet till lägre kostnad.

Medarbetare
Vår framgång bygger på förmågan att behålla, engagera, utveckla och rekrytera medarbetare. Jämställdhet och mångfald bland våra medarbetare bidrar till framgångsrika projekt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare