Hoppa till innehåll

Arbetsledare-Grundläggning

Svevia fortsätter med sin tillväxtresa. Har du uppmärksammat det och gått i tankarna att dela den resan med oss? Här har du det en öppning!

Nu behöver grundläggningsverksamheten i Stockholm förstärka teamet med en erfaren Arbetsledare.

Vill du dela väg med oss?


Om Grundläggning
Grundläggning är en del av Anläggningsverksamheten på Svevia. Vi utför alla typer av grundläggningsuppdrag, från pålning och spontning till geoteknisk rådgivning, smidesarbeten och uthyrning av spont och balk. Våra projekt kan bland annat innebära grundläggningsarbeten vid nybyggnationer, renovering av hamnar eller kajer. Svevias grundläggningsverksamhet arbetar direkt med externa kunder och i samarbete med Svevias övriga enheter i anläggningsprojekt.

Rollen som Arbetsledare
Som arbetsledare arbetar du på plats ute i de projekt som Svevia utför. Daglig arbetsledning, planering, samordning och uppföljning av projekt för att uppnå rätt kvalitet och resultat inom rätt tid och budget är huvudsakliga arbetsuppgifter i arbetsledarrollen.

Så kommer din vardag att se ut:
  • planera och upprätta tidplaner för de närmaste veckorna
  • genomföra arbetsberedningar tillsammans med gruppen
  • morgonmöten och avstämningar med de närmaste medarbetarna och UE
  • kommunicera, leda och följa upp produktionens framdrift
  • hantera digital projektdokumentation såsom fakturagranskning, dagbok, underlag till underrättelser och ÄTA samt annan kvalitetsdokumentation.
Dagliga kontakter med till exempel kunder, underentreprenörer och medarbetare ingår som en naturlig del i arbetet.

Dina närmaste kollegor i projekt är entreprenadchef, platschef, projektingenjör och yrkesarbetare med kompetens inom grundläggning.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i en roll som Arbetsledare hos oss ser vi det som en självklarhet att du har några års relevant erfarenhet inom mark-eller grundläggningsprojekt, därav minst 3 års erfarenhet som arbetsledare eller motsvarande.

Som person är du initiativtagande, löser problem och tar tag i de utmaningar och förändringar som uppstår i det dagliga arbetet. Du får energi av att ta ansvar och trivs i en självgående roll, du bidrar gärna med idéer och har förmågan att skapa lönsamma affärer.

För att bli ännu mer framgångsrik i din roll behöver du gilla utmaningar och vara en fena på problemlösning, planering, ordning och struktur. Sist men absolut inte minst är du en självklar ledare som håller ihop teamet genom kärleksfullt och respektfullt ledarskap.

I den här tjänsten behöver du kommunicera väl i skrift och tal på svenska, ha datorvana samt ha B-körkort.

En del av något större
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll. Och det är på riktigt!

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat.

Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Vi önskar få in din ansökan snarast möjligt. Urval görs löpande och rekryteringen kommer avslutas så fort vi känner att vi har hittat rätt person och med det sagt, får den ta den tid det tar.


Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta den ansvariga rekryteraren Atti Shamlou via mail: atti.shamlou@svevia.se

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Svevia AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.
https://www.svevia.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga