Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker en assistent till Svenskt Näringsliv! Är du tillgänglig i närtid och har intresse för samhällsfrågor? Då är detta en perfekt möjlighet för dig!

Ditt uppdrag
Vi söker dig som vill arbeta som assistent till tre av Svenskt Näringslivs expertavdelningar inom verksamhetsområdet Näringspolitik & Opinionsbildning.

Som assistent hos Svenskt Näringsliv kommer du att ha en nyckelroll för att verksamheterna ska kunna löpa på och i hög grad vara en kugge och samlingspunkt mellan avdelningarnas medarbetare. Din roll blir att stödja chefer och experter med bland annat:
 
  • Sköta intern ekonomiadministration som faktura- och utläggshantering, kontering av leverantörsreskontra
  • Uppföljning av budget, prognos och budgetarbete
  • Planera, förbereda och delta i arbetsmöten både internt och externt
  • Hålla i inbjudningar och anmälningar till seminarier, konferenser, nyhetsbrev och andra aktiviteter
  • Administrera teamsytor och sändlistor
  • Hantera reseräkningar för två avdelningschefer
  • Hantera on- och offboarding av nyanställda med mera

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknade roll och som har intresse för samhällsfrågor samt insikt om företagens grundläggande roll för samhället.

Som person är du kommunikativ, prestigelös och har en stark initiativförmåga. Du ser god service som en självklarhet, har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och ser lösningar i stället för problem. Du är van vid ett högt tempo och kan hantera många olika uppgifter samtidigt och du har en god förmåga att prioritera. Du kan även snabbt flytta fokus och lyfta blicken för att se helheten.

Det är viktigt att du har ett utvecklat digitalt arbetssätt och goda kunskaper från verksamhetssystem/ERP. Du känner dig trygg i Microsoft Office365 och har goda kunskaper i Excel. Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv är företagsamhetens röst i Sverige. Vi samverkar med 48 arbetsgivar- och branschorganisationer och är den gemensamma rösten för mer än 60 000 företag med nästan 2 miljoner medarbetare. Vi driver de frågor som är viktiga för alla företag och företagare oavsett bransch och storlek. Men vår uppgift är också att ge röst åt alla de företag och branscher som ännu inte finns, men som kan uppstå om förutsättningarna och näringslivsklimatet är rätt.  

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Svenskt Näringsliv. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Du rapporterar till chefen för företagsjuridik. Placering är på Svenskt Näringslivs huvudkontor i Näringslivets Hus, Storgatan 19, i Stockholm och det finns möjlighet till hybridarbete.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid t.o.m. februari 2024
Tillträde: Omgående

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare