Hoppa till innehåll
Svenska Kyrkan - Hägersten Församling logotyp

Controller till Hägersten Församling

Ansök nu
En av Svenska Kyrkans största församlingar, Hägersten, söker nu en Controller för en ny och spännande tjänst!

Gillar du att underhålla och förbättra rutiner? Söker du en roll där du får ägna dig åt analys den ena dagen och personalfrågor den andra? Då är detta drömjobbet för dig. Hägersten Församling söker nu en Controller för en mångfacetterad roll där du själv kommer att få vara med och utforma tjänsten.

Tjänsten är på deltid, vilket motsvarar 60%.

Ditt anställningserbjudande

En spännande roll där du som medarbetare får vara med och bygga upp rollen. På din avdelning kommer du ha personalansvar för tre personer. En av dessa är ekonomiassistent och de andra är så kallade kyrkoskrivare. Deras uppgift är att boka alla kyrkliga handlingar (begravningar, dop och vigslar) samt bokning av all annan verksamhet som församlingen bedriver. Du kommer att rapportera till den Administrativa chefen. Tjänsten är på 60% och dina arbetsdagar kommer att vara tisdag, onsdag och torsdag.

Dina arbetsuppgifter

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Analyser och löpande uppföljning av verksamheternas budget och resultat
  • Underhåll av adekvata budgetmallar och konteringsanvisningar
  • Underhåll, systemsyn och dokumentation av ingående delar i ekonomi, löne- och tidredovisningssystem samt gränssnitt
  • Avstämning och hantering av månatlig redovisning från extern värdepappersförvaltare
  • Kontinuerligt underhåll och uppdatering av systemparametrar (t.e.x. personalfördelningsprocent budget/lön, kodning budgetmallar etc.)
  • Arbetsleda samt utföra utvecklingssamtal, lönesamtal, arbetsmiljöansvar för bokning och ekonomiassistent
  • Inhämtande och uppföljning samt analys av verksamhetsstatistik
Värt att veta

Församlingen har god ekonomi och en vacker arbetsmiljö. Du välkomnas till härliga lokaler där du kommer bli en del av ett trevligt gäng som alla bidrar till ett öppet och inkluderande arbetsklimat.

Arbetsplatsen är från 1960-talet och är tillgänglig för rullstol eller rollator. Det finns en ramp för att komma in. Har du behov av mer individuella anpassningar, har församlingen kunskap om Bidrag till arbetshjälpmedel.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot redovisning/finans eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring då du har en stöttande funktion till ekonomiassistenten. Vidare har du erfarenhet av att analysera och förmågan att utveckla systemkrav och flöden. Vi ser även att du kan hantera systemparametrar och gränssnitt i ekonomi-, löne- och tidrapporteringssystem. Har du erfarenhet av att arbeta på revisionsbyrå och arbetsledning är detta meriterande. Du inser vikten av att arbeta metodiskt och att dokumentera.

Som person är du strukturerad och noggrann. Då du har personalansvar är en god kommunikationsförmåga och pedagogik högt värdesatt. Du har inga problem att arbeta självständigt och besitter god initiativförmåga för att få saker att hända.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Mitzén
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare