Hoppa till innehåll
Svenska Filminstitutet logotyp

Supporttekniker till Svenska Filminstitutet

Lockas du av att få bredda din kompetens och få jobba inom IT? Ta då chansen och sök rollen som Supporttekniker

Är du en person med goda kunskaper inom IT och teknik som drivs av att ge dina kollegor bästa möjliga support? Vill du arbeta i en varierande roll där du får chansen att utvecklas och där ena dagen inte är den andra lik?

Sök då rollen som supporttekniker hos Svenska Filminstitutet.

Ditt anställningserbjudande

Föreställ dig en arbetsplats där du kommer att få arbeta med likasinnade kollegor som har ett stort intresse för teknik och support. På Svenska Filminstitutet kommer du att tillhöra ett engagerat team med många duktiga kollegor som har ett brinnande intresse för teknik och service.

Du kommer att erbjudas en roll med stor variation i det dagliga arbetet. Förbered dig på nya utmaningar och nya problem att lösa från dag till dag.

Du tillhör ett dedikerat team om 7 personer på supportenheten där dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa den interna personalen på Svenska Filminstitutet med IT-relaterade problem.

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att arbeta med att stödja Filminstitutets medarbetare i användandet av deras IT-utrustning.
  • Du kommer att underhålla datorer, mobiltelefoner och annan teknik samt ge teknisk support på möten samt över mejl och telefon
  • Du kommer ha daglig kontakt med både medarbetare och leverantörer
  • Du kommer hantera ärenden via ärendehanteringssystem och även driva egna IT-relaterade projekt
Värt att veta

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Stockholm där du har nära till ett brett restaurangutbud samt goda kommunikationsmöjligheter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik. Du är serviceinriktad, pedagogisk och du trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs som bäst i att få hjälpa dina kollegor och lösa deras problem. Vi ser att du har avslutat en gymnasial utbildning gärna med inriktning inom IT/teknik samt att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med IT-support.

Svenska ett krav för denna tjänst men det är önskvärt att du även behärskar engelska i tal och skrift. För att lyckats i rollen tror vi även att du har goda kunskaper i Microsoft-miljö och Office 365.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Meyer
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare