Hoppa till innehåll
Älskar du människor, har erfarenhet från servisyrket och gillar att ge personlig service? Då har vi jobbet för dig.

Din arbetsdag ut?
Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår matsal. Där kommer du att vara en i teamet av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster förstklassig service och en lycklig upplevelse.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har passion för service och har talang för att skapa en god gästupplevelse. Du har minst 1 års tidigare erfarenhet från servisyrket. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du har god vinkunskap. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang för service kommer till användning varje dag.

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande. med storstadspulsen nära inpå. Vi erbjuder bra förmåner så som friskvårdsbidrag, rabatt på våra restauranger med mera.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Vi har en tjänst på 80% där möjlighet för fler timmar finns. Dina arbetstider kommer att vara både dag- och kvällstid samt helger.

Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en spännande och unik utvecklingsresa med en koncern som är mån om hållbara resultat för planeten, människan och vår ekonomi.

Vi vill tillsammans med dig skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider, bra förmåner, tjänstepension, försäkringar och villkor enligt kollektivavtal.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira, The Hills, Riche Fenix, Gondolen och Ulriksdals Värdshus.


I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
Svenska Brasserier logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för AIRA, Sturehof, Riche, Teatergrillen, Sturehofs Matmarknad, Taverna Brillo, Luzette, The Hills, Riche Fenix och Ulriksdals Värdshus. Till hösten öppnar vi Gondolen.

I likhet med de internationella brasserierna vi har inspirerats av, har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider. Men till skillnad från våra förebilder har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi är stolta över den härliga gemenskapen vi har mellan våra medarbetare. Du får bra förmåner i en seriös koncern och för oss är det viktigt att vi har kul på jobbet tillsammans. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Liknande Jobb

Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga