Om Oss
Svealands fastighetsteknik AB, SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Täby, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service.  
 
B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!  
 
Tillsammans med SVEFAB söker vi nu en Elektriker som kan förstärka SVEFABs team med sin kompetens och sitt kunnande  
Tjänsten
Kvalifikationer
Vi vill att du är utbildad elektriker, och det är meriterande om du har vana att räkna på både större och mindre arbeten.
För att komplettera vår nuvarande grupp på bästa sätt ser vi gärna att du har minst fem år i yrket, och tycker att det är roligt med mycket kundkontakt.

Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service.
 
Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna.

Dina personliga egenskaper
Du är ansvarsfull, noggrann och lösningsfokuserad, har hög servicekänsla och är självgående.
Du uppskattar personalansvar och att hjälpa personalen att växa och utvecklas.
Du erbjuds
En fast tjänst med potential för utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig.  
 
Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och tjänstebil.
Ansökan
Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.  
 
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (13 dagar kvar)