Hoppa till innehåll
SurfCleaner AB logotyp

Service-och testingenjör till SurfCleaner

Ansök nu
SurfCleaner söker nu en drivande och engagerad service- och testingenjör som kommer att jobba med service, installation och test av våra unika SurfCleaner-enheter. Är du en händig, teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete som innehåller både kundkontakt och arbete i vårt tekniska team? Då är detta en spännande tjänst för dig!

Om tjänsten:

Som service- och testingenjör hos SurfCleaner kommer du att arbeta med våra produkter som innehåller mekanik, el och elektronik i en mycket flexibel och varierad roll. Du kommer att utföra service och installationer samt ge teknisk support både på plats hos kund och från kontoret. Tjänsten innebär även arbete inom produktion och stöd till vårt utvecklingsteam i framtagning av prototyper och tester.

Dina ansvarsområden inkluderar:
 
  • Planering och utförande av demo och installationer hos kund
  • Teknisk support, felsökning och service
  • Testning och hands-on framtagning av prototyper
  • Produktionsanpassning och visst arbete med produktion
  • Utbildning för våra kunder
Arbetet innebär resor såväl inom Sverige som utomlands.

I rollen rapporterar du till Chief Operations Officer och kontoret ligger beläget Karlsbodavägen 39 i Bromma, Stockholm.

På SurfCleaner får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor i en organisation under utveckling. Du kommer att bidra med din kunskap och erfarenhet i nära samarbete med vårt utvecklingsteam och våra kundansvariga säljare. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö och en god laganda där vi tillsammans skapar förutsättningar för ett bra arbete. Du får möjlighet att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar och riktlinjer.


Din bakgrund:

Vi söker dig med teknisk utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom industrin. Våra kunder finns inom processindustrin, främst olja & gas, gruvor och stålverk så det är särskilt meriterande om du har erfarenhet från något eller några av dessa områden.

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha goda mekaniska kunskaper och vara bekant med användningen av olika mätinstrument, datorer och tillhörande programvara.

Som person är du duktig på att planera, lösa problem och du trivs med att lära dig nya saker. Din nyfikenhet, ödmjukhet och integritet är viktiga egenskaper för oss och du ska trivas att både arbeta i team och självständigt. Säkerhet är av yttersta vikt för dig och du har B-körkort.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i andra språk är meriterande och kan vara till fördel i vår globala arbetsmiljö.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar SurfCleaner AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare