Hoppa till innehåll

Vi växer och söker nu mötes bokare till Sunboost Group AB

Allt fler vill leva mer klimatvänligt och intresset för att investera i solenergi växer enormt. Det gör att vi nu växer samt expanderar och söker fler mötesbokare till vårt team. Vill du ha ett fritt jobb som är utvecklande, klimatsmart och oerhört givande? Då ska du läsa vidare.

Vi har en spännande möjlighet för dig att jobba som mötesbokare hos Sunboost Group AB, ett företag som specialiserar sig på att erbjuda klimatsmarta lösningar med solenergi. Just nu expanderar vi och söker fler mötesbokare till vårt härliga team.

Rollen som mötesbokare hos oss:

För att trivas hos oss så är det avgörande att du motiveras av att vara en del av en snabbväxande start-up företag där allas insats gör skillnad.

Arbetsuppgifterna består främst av:
  • Boka möten med kunder
  • Bearbetning av leads
  • Söka upp nya kunder
Som mötesbokare kommer du att ha en viktig roll i att stödja säljteamet genom att boka in kundmöten och underlätta bearbetning av leads. Du kommer att spela en avgörande roll i att hjälpa företaget att nå sina höga försäljningsmål och bli en ledande aktör inom branschen.

För att trivas i rollen tror vi att du har god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt samt att du är självgående och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du är intresserad av teknik och har förmågan att lära dig nya saker snabbt.

Vi erbjuder förmåner som:
  • Telefon
  • Friskvård
  • Mötesmaterial och utbildning.
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta i en utvecklande, klimatsmart och givande roll, tveka inte att höra av dig till oss för att veta mer om rollen. Vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till Sunboost Group AB!
Sunboost AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Jan Johansson
Email

Om arbetsgivaren

https://sunboost.se/
https://sunboost.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Gävle
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga