Hoppa till innehåll

Vi söker dig med truckkort som vill jobba extra på ICAs lager i Stockholm!

Vill du jobba som lagermedarbetare? Har du ett annat arbete eller studerar och kan arbeta 2-3 vardagar i veckan under terminerna samt heltid under sommaren 2024?

Information om uppdraget:

I rollen som truckförare/lagermedarbetare på ICAs lager i Stockholm kommer det i huvudsak innebära truckkörning samt att plocka varor för hand med hjälp av en röstenhet som instruerar dig vad som skall plockas. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo där du arbetar i olika temperaturzoner.

Arbetet kommer att ske på ICAs olika lager i Stockholmsområdet som är belägna i Kallhäll och Viby. Du behöver vara flexibel att kunna ta dig till båda lagren.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna arbeta dag- och eller kvällstid minst 2 vardagar i veckan, helgarbete tillkommer utöver detta. Ica har lagerverksamhet dygnet runt alla dagar i veckan, vi söker främst dig som är tillgänglig för arbete mellan kl. 05-22.30. Under sommaren 2024 ökar behovet och du kommer att behöva vara tillgänglig för att arbeta heltid. Du som söker tjänsten bör se detta som ett långsiktigt extraarbete och ha en hög arbetsmoral.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult hos vår kund ICA.

Just nu rekryterar vi med introduktionsstarter under vecka 5, 6, 7 och 8 under 2024. Introduktionen är förlagd på fem arbetsdagar och kräver 100% närvaro. Det är därför ett krav att du som söker är tillgänglig på heltid under en utbildningsvecka.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och har minst ett år kvar på dina studier. Vi kommer endast gå vidare med personer som kan uppvisa intyg som styrker detta.

Vidare söker vi dig som har:
* Truckkort A1-4, meriterande med körvana.
* God fysik.
* Godkänt belastningsregister.
* Mycket god förmåga att förstå och kommunicera på svenska.
* Meriterande med B-körkort och tillgång till egen bil för att snabbt kunna ta dig till arbetsplatsen.

Som person är du som söker noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du har en hög arbetsmoral och du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor. I denna roll kommer du att arbeta efter högt uppsatta mål och dagligen coachas i utveckling, det är därför viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo och strävar efter att uppnå goda resultat i ditt arbete.

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret samt utföra drogtest som en del av processen. ICA har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar ICA slumpvisa alkohol- och drogtester.

Låter tjänsten som något för dig? Passa på att ansöka redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Sökord: ICA, Lager, Truckförare

Sökord: ICA, Lager, Truckförare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb