Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker kundtjänstmedarbetare på deltid inför kommande uppdrag!

Ansök nu
Är du en god administratör, serviceinriktad och vill ge kunder service i världsklass? Är du flytande i svenska och engelska? Då är det dig vi söker

Information om uppdraget:

Vi söker nu kundservicemedarbetare för kommande uppdrag åt våra kunders räkning. Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom kundtjänst. Du kommer att sitta i en administrativ och kundnära roll där du kommer hantera ärenden från både privat- och företagskunder.

Detta är antigen ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta tillsammans med vår kund, alternativt en direktrekrytering där du blir anställd av den aktuella kunden och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på deltid där man förväntas vara tillgänglig cirka 1-3 dagar i veckan, där kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som antigen studerar en eftergymnasial utbildning eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare inom exempelvis administration eller kundtjänst. Du är flytande i svenska samt engelska.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, noggrann och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare