Hoppa till innehåll

Vi söker engagerade studenter för kommande administrativa roller!

Är du redo att ta dina första steg mot en karriär full av möjligheter? Drömmer du om att utveckla dina färdigheter samtidigt som du ger förstklassig service? Då kan vi ha tjänster för dig!

Information om uppdraget:

Just nu letar vi efter administratörer för kommande, spännande uppdrag på uppdrag tillsammans med våra kunder. Om du är redo att utvecklas inom administrativa världen, så är detta din chans! Dessa kommande tjänster är för dig som är student och letar efter ett flexibelt deltidsjobb som passar ditt studiechema.

I denna roll kommer du att inta en central plats i våra kunders administrativa verksamheter. Här kommer du hantera olika administrativa uppgifter och vara en pålitlig stöttepelare i deras arbete.

Det finns två spännande vägar framåt:

Konsultuppdrag: Här blir du anställd av oss på StudentConsulting och arbetar tillsammans med vår kund. Du får möjlighet att snabbt vässa dina kunskaper och ta första steget mot en givande karriär.

Direktrekrytering: I denna modell blir du anställd direkt av den aktuella kunden. Vi på StudentConsulting ansvarar för hela rekryteringsprocessen, och du går rakt in i en spännande tjänst.

Dessa kommande tjänster är på deltid, vilket innebär att du kan räkna med att vara tillgänglig cirka 1-3 dagar i veckan, allt enligt kontorstider. Detta ger dig flexibilitet samtidigt som du får möjligheten att bygga en stabil grund för din framtid.

Oavsett om du blir en del av vårt StudentConsulting-team som konsult eller direktrekryteras av våra kunder, är detta din biljett till att kickstarta din karriär och skaffa värdefull arbetslivserfarenhet.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som studerar på eftergymnasial nivå om minst 50%. Att ha tidigare erfarenhet inom administration eller kundtjänst är ett stort plus. Viktigast av allt, vi behöver att du är flytande på svenska och engelska.

För att blomstra i denna roll ser vi dig som en entusiastisk, målinriktad individ med en passion för service. Du är inte rädd för att ta initiativ och är van att slutföra uppgifter effektivt. Att jobba i grupp är något du trivs med, men du är också självgående när det krävs. Dessutom, du är extremt stresstålig och har en öga för detaljer, eftersom administrativa uppgifter kommer vara en del av vardagen.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb