Vi söker en driven person med försäljningserfarenhet!

Vi söker en driven person med försäljningserfarenhet!

Är du serviceinriktad, har 2 - 3 års erfarenhet av försäljning inom butik och nu vill ta nya steg ut i karriären? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda personal och drivs av att utvecklas, du kommer att leda försäljningarbete inom arbetsområdet, du kommer också få ansvara för introduktion av nya medarbetare, säkerställa den dagliga driften samt följa upp utveckling av försäljning & budget etc.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställda av vår kund, vi på StudentConsulting kommer endast att hålla i rekryteringsprocessen. Tjänsten tillämpar först en provanställning på 6 månader på heltid, med viss chans till fortsatt anställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasialutbildning. Vi ser att du har 2 - 3 års erfarenhet av försäljning i butik.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, noggrann och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Heltid

Sökord: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se