Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker en drifttekniker på heltid till vår kund ArlandaExpress!

Ansök nu
Har du ett stort intresse för teknik? Är du redo för ditt nästa karriärsteg? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker en tekniskt intresserad och kunnig drifttekniker/teletekniker till vår kund Arlanda express, dina arbetsuppgifter kommer att innefatta underhåll av teknisk utrustning, installation och felsökningar i olika system, detta kan exempelvis vara för nätverk och fiber, reklamskyltar, kamerasystem, passersystem, PA-system och radiosystem men också biljettmaskiner. Vi ser det som mycket meriterande att ni tidigare haft arbetsuppgifter i tidigare tjänst som inkluderas dessa typer av uppgifter.

Detta är en heltidstjänst där du blir anställd som konsult via StudentConsulting och hyrs ut till Arlanda Express på en 6 månaders provanställning med goda chanser till fortsatt anställning. Tjänsten förväntas att träda i kraft i början på september. Arbetstiderna är förlagda dagtid 08:00 - 16:30. Var femte vecka har man beredskap där utryckning kan och arbete ske dygnet runt, därav är det viktigt att ni känner er bekväma med dessa typer av arbetstider.

Rollen utgår från arbete vid både Arlanda och Stockholm Centralstation, men med daglig utgångspunkt och avslut vid Arlanda, då ni kommer att arbeta vid Arlanda kommer ni att få tillgå fria resor med tåg till Arlanda. Du kommer att få omfattande introduktion och interna utbildningar för att säkerställa att du är väl förberedd för dina arbetsuppgifter.

Detta söker vi:

Krav
o B-körkort (manuell eller automat)

Meriterande
o Tillgång till egen bil för att ta sig mellan Arlanda och olika tekniska stationer (milersättning tillämpas)
o Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande bransch med hantering av felsök i system, styr- och reglerteknik samt fibersystem
o Relevant utbildning inom området
o Praktisk erfarenhet som innefattar el

Då detta är en självständig roll söker vi dig som är ansvarstagande, du är nyfiken och har en stor vilja av att ta dig an och lära dig nya saker. Vidare ser vi att du är lättlärd men också trivs i varierande arbetsuppgifter då arbetet är dynamiskt och mångfacetterat.

Under rekryteringsprocessen kommer en bakgrundskontroll att genomföras.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag - urvalsarbete sker löpande!

Sökord: Drifttekniker, Tekniker, Heltid, Stockholm, Teletekniker

Sökord: Drifttekniker, Tekniker, Heltid, Stockholm, Teletekniker
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com