Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker Ekonomiassistent inför kommande uppdrag!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av ekonomi och är på jakt efter ett nytt steg in i karriären? Är du flytande i svenska och engelska? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu Ekonomiassistent för ett kommande uppdrag åt vår kunds räkning. Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom ekonomi. Du kommer att sitta i en administrativ och kundnära roll där du kommer hantera diverse ärenden inom ekonomi.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas. Tjänsten förväntas starta så snart vi har hittat rätt kandidater.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du bör ha god datavana, systemvana och grundläggande i Officepaketet främst Excel. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare inom exempelvis ekonomi eller administration. Du är flytande i svenska samt engelska.

Som person ser vi att du är noggrann, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare