Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker C-chaufförer till norra Stockholm!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu C -chaufförer till ett av nordens ledande företag inom logistiklösningar! Har du C-behörighet, YKB och förstår vikten av god service? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu C-chaufförer för heltidsuppdrag hos ett av nordens ledande företag inom logistik. Arbetsuppgifterna består b.la. av lastning, lossning och transport av gods till kunder norr om Stockholm. Du kommer att utgå från norra Stockholm och då du kommer att leverera paket till både privatpersoner och företag, behöver du vara serviceinriktad och duktig på att knyta relationer. Uppdragen är på heltid och förväntas pågå mellan i April/Maj och Augusti/September, Tidigare start kan dock förekomma.

Uppdragen är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer att vara anställd av SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting Group. SC transport Sverige har över 20 års erfarenhet av bemanning och erbjuder chaufförstjänster över hela Skandinavien, det finns därför goda chanser till tidigare start, förlängning och fast anställning efter utfört uppdrag. Arbetstiderna är varierande - det finns körningar både under för och eftermiddag

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är:

- C/CE behörighet
- YKB
- Digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
ADR
Erfarenhet av handdatorer
Backa med bil och släp

För att trivas på detta uppdrag är du en person som är framåt och servicemedveten. Du förstår vikten av goda kundrelationer och lämnar dina kunder med ett leende på läpparna. Du är inte rädd för att arbeta fysiskt och har ett stort säkerhetstänk. Du tar ansvar för ditt arbete och resultat och är en fena på att passa tider!

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kan förekomma.

Sökord: Yrkeschaufför, C-chaufför, Lastbilschaufför

Sökord: Yrkeschaufför, C-chaufför, Lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort - så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på
www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.