Vi söker administratörer inför kommande uppdrag!

Vi söker administratörer inför kommande uppdrag!

Är du en god administratör och serviceinriktad? Är du flytande i svenska och engelska? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu administratörer för ett kommande uppdrag åt vår kunds räkning. Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom administration. Du kommer att sitta i en administrativ och kundnära roll där du kommer hantera diverse ärenden inom administration.

Detta är antingen en direktrekrytering där du kommer bli anställd av vår kund, alternativt ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med vår kund. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en avklarad gymnasialutbildning. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare inom exempelvis administration eller kundtjänst. Du är flytande i svenska samt engelska.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, noggrann och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se