Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Transdev söker en FLEET-Koordinator omgående!

Ansök nu
Är du en strukturerad och kommunikativ person med en passion för att få ordning på komplexa system och data? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker Transdev en engagerad och driven FLEET-koordinator som kommer att spela en central roll i att hantera och strukturera våra företagsdata och system. Som FLEET-koordinator kommer du att vara ansvarig för att inventera och organisera grunddata samt utveckla effektiva metoder för att optimera våra system och finansieringsprocesser.

Arbetsuppgifter:
- Strukturera upp och organisera våra systemdata för ökad effektivitet och tillgänglighet.
- Inventera och analysera grunddata för att identifiera möjliga förbättringsförslag och metoder.
- Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa en smidig datahantering och informationsflöde.
- Erbjuda teknisk expertis och vägledning i databashantering och relaterade områden.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Transdev. Arbetstiderna är förlagda kontorstider och du utgår från företagets kontor som ligger i Bromma med möjlighet till arbete på distans två dagar i veckan. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov med goda möjligheter till anställning hos kunden. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en eftergymnasial utbildning inom områden som ingenjör, admin/IT-teknik, maskinteknik eller industriell ekonomi. Du har en stark förmåga att arbeta strukturerat och hantera komplexa uppgifter med hög precision, utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska.
Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete, särskilt inom databashantering och kunskap om och erfarenhet av olika finansieringsmetoder är detta meriterande.

Om arbetsgivaren:

Transdev är ett globalt transportföretag med en stark närvaro inom kollektivtrafik och mobilitetslösningar. Företaget grundades ursprungligen i Frankrike och har sedan dess expanderat till att bli en av de ledande aktörerna inom branschen över hela världen. Med ett starkt fokus på att erbjuda hållbara och effektiva transportsystem, strävar Transdev efter att förbättra människors vardag genom att möjliggöra smidig och tillgänglig rörlighet.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare