Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Telinet söker innesäljare omgående!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett stort intresse för sälj och service? Är du redo för ditt nästa karriärsteg steg? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Telinet söker nu innesäljare för elavtal där du i huvudsak kommer ringa till både nya och befintliga kunder för att tillsammans med ett drivet säljteam jobba mot individuella mål så väl som gruppmål.

Du kommer jobba aktivt med behovsanalyser och vägleder kunden till att hitta ett elavtal som passar bäst för dem.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen och att man därefter blir direkt anställd hos Telinet. Du utgår från Telinets kontor som är placerat på Östermalm, arbetstiderna är förlagda måndag-onsdag 8.45-18.00, torsdagar 8.45-16.45 och fredagar 8.45-16. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov.

Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från säljbranschen. Som person bör du vara social, resultatorienterad och ett intresse för service.

Du kommer ha goda möjligheter att påverka din provisionsbaserade lön.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com