Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Teknisk intresserad junior koordinator sökes!

Har du ett tekniskt intresse, är prestigelös, flexibel, service-minded och har ett öga för detaljer? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en junior koordinator för kommande uppdrag till vår kund norr om Stockholm. Du kommer få arbeta med arbetsuppgifter bestående av hantering av inkommande leveranser av trasiga enheter samt hantering av extern service av mobila enheter, både i mjuk - och hårdvara. Arbetet innebär till viss del administrativa arbetsuppgifter bestående av hantering av ärenden till företagets kundtjänst, kontinuerlig kommunikation med kunder gällande pågående ärenden och avvikelsehantering.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse med erfarenhet av att ha arbetat med service. Stort fokus ligger på att kunna ge ett trevligt och personligt bemötande till företagets kunder, därmed söker vi sig som är bekväm med kundkontakt. För att du ska trivas i rollen ser vi att du är prestigelös och flexibel som person, då du kommer få arbeta både högt och lågt.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med arbetstider belagda vardagar mellan kl. 09-18. Helgjobb kan förekomma.

Detta söker vi:

- Du ska ha tidigare erfarenhet av service och/eller erfarenhet av kundkontakt
- Du ska ha ett tekniskt intresse
- Du ska ha en god datavana
- Du ska ha slutförd gymnasieutbildning
- Du ska kunna kommunicera svenska i tal och skrift

Låter detta intressant? Skicka din intresseanmälan redan idag!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare