Hoppa till innehåll

Studenter sökes för extrajobb som lagermedarbetare till GLOWiD!

Är du intresserad av hudvård och tycker om att arbeta noggrant? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund GLOWiD är en ledande återförsäljare och distributör för omsorgsfullt utvalda varumärken inom koreansk hudvård. Vår kund arbetar med hög kvalité för att säkerställa att deras kunder får effektiva och milda produkter för ett bra pris.

I tjänsten som lagermedarbetare på GLOWiD kommer du att arbeta i ett mindre sammansvetsat och glatt team om 8 personer. Du kommer att få arbeta med sedvanliga lageruppgifter så som att motta och packa upp varor på hyllor, plocka ihop ordrar och sedan förpacka produkterna noggrant. Vår kunds lager är beläget vid Gärdet.

Arbetsdagarna är förlagda mellan måndag- fredag, men helg kan förekomma. Kravet för denna tjänst är att du är tillgänglig för att arbeta minst 3 pass i veckan, varav minst 2 heldagar. Arbetstiderna kommer att vara förlagda någon gång mellan kl. 8-20, på varierande pass om ca 5-8 timmar. Tjänsten är beräknad att tillsättas omgående.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla nedanstående krav:
* Ha långsiktiga studier på minst 50%.
* Kan prata och skriva på svenska obehindrat.
* Du är tillgänglig för att arbeta 3 pass i veckan.
* Du bor i Stockholm och har lätt att ta dig till Gärdet.
* Ha ett intresse för hudvårdsprodukter.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst. För att trivas i rollen är det viktigt att du är en glad, positiv och lättsam person. Du har ett öga för detaljer och föredrar att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare är du även prestigelös och ansvarstagande för ditt arbete.

Passar detta bra in på dig? Tveka inte på att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb