Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter med intresse för design, form och inredning se hit!

Ansök nu
Vi söker nu dig som studerar och som vill arbeta extra som butiksmedarbetare. Är du serviceinriktad och har ett intresse för design och inredning? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu får vår kunds räkning efter studenter som vill arbeta extra som butiksmedarbetare. Företaget är ett spännande och innovativt företag inom möbeldesign och inredning som fokuserar på att skapa personliga och unika inredningslösningar för kök, badrum och förvaring. Med hjälp av företagets produkter kan deras kunder skapa sin egen stil och förvandla sina hem till unika och inspirerande platser.

I rollen som butiksmedarbetare kommer du vara en viktig del i deras team och ansiktet utåt för företaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera att hjälpa och guida deras kunder, ge råd om designalternativ och produkter, svara på frågor och säkerställa en hög nivå av kundservice. I tjänsten ingår även försäljning och kassahantering. Du kommer även att hjälpa till med att hålla utställningslokalen i ordning och säkerställa att alla produkter är prydligt presenterade. Det är därför av största vikt att du är serviceinriktad och har förmågan att snabbt lära dig om deras produkter och användning.

Tjänsten innebär att du kommer bli anställd utav oss på StudentConsulting, men arbeta i företags butik som ligger i Kungens kurva. Tjänsten beräknas starta i månadsskiftet september/oktober och sträcker sig till slutet av december 2023. Arbetstiderna är förlagda på både vardagar och helger och varierar mellan kl. 10.00-20.00. Det är en flexibel anställning där du måste vara tillgänglig att arbeta 2-3 dagar i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar inom design, form, arkitektur eller likande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom service eller butik och har ett intresse för design och inredning. Vi söker dig som är serviceinriktad och har en positiv attityd gentemot kunder. Du är utåtriktad, kommunikativ och snabblärd med en förmåga att ta till dig information lätt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Om du vill bli en del av deras team och få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom service och design, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Berätta för oss varför just du är rätt person för tjänsten. Urval och intervjuver sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Arkitekt, Inredning, Design, Extrajobb, Student

Sökord: Arkitekt, Inredning, Design, Extrajobb, Student
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare