Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Student sökes som Kommunikationsadministratör i Sthlm!

Publiceringsdatum
03 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av ett dynamiskt kommunikationsteam? Har du en stark arbetsmoral och en förmåga att ta tag i uppgifter? Då har vi tjänster för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Kommunikationsadministratör till kund i Solna. Du kommer till ett team med 7 medarbetare som besitter en bred erfarenhet. De är ett stabilt, samarbetsvilligt team med låg personalomsättning. För nuvarande befinner sig bolaget i en förändring vilket kräver att trivs i sådan arbetsmiljö och kan prioritera uppgifter noggrant.

Kommunikationsteamet ansvarar för både extern och intern kommunikation, betydande extern interaktion med kunder. Här kommer du in som en viktig administrativ resurs för att stötta upp teamet i olika delar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

* Diverse administrativa uppgifter
* Research och informationssammanställning som stödjer kommunikationsarbete.
* Arbeta med kommunikationen i överföringen av systembyte: avgränsa rättigheter, effektivisera och förstå publiceringen inom olika affärsområden.
* Du kommer att samarbeta med förvaltare för att säkerställa korrekta rättigheter gentemot olika aktörer,
* Förbereda för komplexiteten att byta plattform
* Du kommer också att hjälpa oss att förbereda oss inför nästa steg, vilket är att byta till en ny plattform.
* Du kommer att ha en viktig roll i att kommunicera på ett enkelt och tydligt språk och besvara interna frågor och samordna kommunikationen.

Uppdraget är på deltid 2-3 dagar/veckan med start december/januari. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund på plats på deras kontor.

Detta söker vi:

En student som har möjlighet att arbeta några dagar per vecka och är flexibel i sitt arbetsschema. Erfarenhet är inte ett krav, vi uppskattar framför allt initiativtagande och noggrannhet. En förståelse för traditionellt kommunikationsarbete och kunskap om matsäkerhet är en fördel. Du bör vara bekväm med att arbeta i en snabbt föränderlig och krävande arbetsmiljö. Teamet har stått inför stora utmaningar som inflation, IT-attacker och pandemin, och vi behöver någon som är redo att hjälpa oss möta dessa utmaningar.
Om du är en student som är redo att ta tag i arbetsuppgifter och vill bli en del av ett dedikerat team, ser vi fram emot din ansökan. Kontakta oss för mer information om tjänsten och ansökningsprocessen. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga