Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Student sökes för uppdrag som Marknadskoordinator!

Ansök nu
Är du student och söker efter ett meriterande arbete vid sidan av dina studier?

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en student inom Marknadsföring- och kommunikation som kan arbeta på ca 50% med start omgående.

Detta är en ny roll där du kommer att få stötta kundens Marknadsavdelning samt HR. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Översätta och korr läsa hemsida
- Intervjua medarbetare och registrera på hemsidan
- Hantera Sociala medier-poster
- Ta fram presentationer och mallar till bolagets säljare
- Tät dialog och stöttning mot Marknadsteamet i Norge


Arbetstiderna är förlagda under vardagar 08.00-17.00 och anpassas utifrån dina studier. Du kommer att utgå från kundens kontor i Bromma med viss möjlighet till distansarbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löper minst fram till och med årsskiftet med chans till förlängning eller anställning hos kunden.

Detta söker vi:

För att passa för tjänsten är du som söker studerande på minst 50% inom Marknad- och kommunikation. Vidare är du ansvarstagande, trivs med att ta egna initiativ och har en känsla för färg och form. Du har flytande kunskaper i tal- och skrift i både svenska och engelska och goda kunskaper i MS Office-paketet.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare