Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Starta din karriär som truckförare hos oss - Vi välkomnar nyutbildade!

Ansök nu
Är du nyligen certifierad som truckförare och söker en möjlighet att använda dina färdigheter samtidigt som du bygger erfarenhet inom lagerhantering? Då har du kommit till rätt plats!

Information om uppdraget:

Din resa hos oss inleds med en intensiv 10-dagars heltidsutbildning där du kommer att få en omfattande förståelse för alla aspekter av rollen. Som en del av vårt team kommer du att applicera dina truckkunskaper för att effektivt plocka och packa varor på pallar. Med utmanande lyft och ambitiösa mål kommer ditt arbete att vara en integrerad del av vår dagliga verksamhet, och du kommer att få kontinuerlig handledning för att främja din utveckling. Kom och väx tillsammans med oss!


För att passa perfekt för rollen bör du uppfylla följande kriterier:

Studerar eller har annat arbete på minst 50%.
Besitter ett giltigt truckkort A1-4.
Tillgänglig för arbete minst 2-3 vardagar i veckan, dagtid.
Har god fysisk form och är redo för fysiskt arbete.
Har godkänt belastningsregister. En kontroll kommer att utföras vid intervjutillfället.

Det är viktigt att poängtera att detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du anställs av StudentConsulting men arbetar direkt hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social, ambitiös och har en positiv inställning till arbete. Arbetsdagen kan vara krävande och monotom, så vi ser efter någon som är stresstålig och har en stark arbetsmoral. Att vara noggrann, självgående och ansvarsfull är också viktiga egenskaper för att trivas och utmärka sig i rollen som truckförare.

Bakgrundskontroll och drogtest kommer att vara en del av urvalsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, så var inte sen med din ansökan. Låt oss tillsammans göra en positiv förändring!

Sökord: extrajobb, truckkörning, truckförare

Sökord: extrajobb, truckkörning, truckförare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare