Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Starka studenter sökes till nattjobb i Veddesta!

Ansök nu
Är du student eller har deltidstjänst och är i behov av ett extrajobb, men har svårt att få dagens timmar att räcka till? Se hit! Vi har ett nattjobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.

Information om uppdraget:

Vi söker för tillfället personer som vill jobba för en av vår kund i Veddesta i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i din sortering. Du behöver vara stark och tycka om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Bra att tänka på är även att nattarbete kan innebära en förändrad dygnsrytm. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Arbetstiden är mellan kl. 00-08 måndag-fredag, helg och andra arbetstider kan förekomma.

Du kommer vara anställd via Student Consulting och jobba som konsult ute på uppdraget.

Detta söker vi:

Ett krav för tjänsten är att du skall kunna jobba minst 3 pass/vecka. Vi ser helst att du bor i närheten av Veddesta och har tillgång till bil då möjligheten att åka kommunalt är begränsad nattetid. Bokningar sker med kort varsel och vi ser därför att du är flexibel.

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan intyga detta. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. Du får inte heller ha någon anmärkning i belastningsregistret, detta kommer att kontrolleras.

Körkort och tillgång till bil är meriterande. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: nattarbete, terminalarbete, veddesta, lagerarbete, paketterminal

Sökord: nattarbete, terminalarbete, veddesta, lagerarbete, paketterminal
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare