Hoppa till innehåll

Spännande möjlighet som kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag!

Drömmer du om att erbjuda enastående service och samtidigt utvecklas i en administrativ och kundorienterad roll? Är du flytande i både svenska och engelska? Då är det just dig vi letar efter för spännande framtida uppdrag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu kundservicemedarbetare för kommande uppdrag åt våra prestigefyllda kunder. I denna roll kommer du att vara den som sätter standarden för kundservice, hantera ärenden från såväl privatpersoner som företag, och skapa fantastiska kundupplevelser.

Din karriär, ditt val:
Du har två möjligheter - antingen kan du arbeta som konsult där du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar tillsammans med våra fantastiska kunder. Alternativt kan du är tjänsterna en direktrekrytering, där vi på StudentConsulting hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen och du blir direktanställd av vår kund. Oavsett väg du väljer, kommer du att vara på heltid med ordinarie kontorstider.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig med minst en gymnasieutbildning i bagaget. Om du tidigare har erfarenhet inom liknande roller, som administration eller kundtjänst, är det definitivt ett plus. Viktigast av allt är att du behärskar svenska och engelska flytande.

Som person ser vi att du är passionerad när det kommer till service, effektiv, driven och en mästare på att bygga relationer. Du har en stark vilja att slutföra uppgifterna, är proaktiv och trivs både med självständigt arbete och i grupp. Stresstålighet, noggrannhet och administrativ skicklighet är också egenskaper som värderas högt.

Är detta din drömposition?
Tveka inte! Ansök redan idag och öppna dörren till en fantastisk karriär inom kundtjänst. Vi genomför urval löpande, så ju snabbare du ansöker, desto större chans har du att säkra din plats.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Solna
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga